Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzalom nélkül lehet kapcsolatban élni boldogan?
Lassan kettő és fél éve vagyok együtt a barátommal. Anno egy városban laktunk, de ő fél évvel a megismerkedésünk után elköltözött az ország másik végébe a munkája miatt. Belementünk a távkapcsolatba, mert nagyon szerettük egymást. Engem a munka a szülővárosomhoz köt, egyelőre nem is tudok utána költözni.
A probléma akkor kezdődött, amikor kis idővel a megismerkedésünk után már nem éreztem vonzalmat iránta. Nem nagyon foglalkoztam vele eleinte, a munkahelyi stressznek tulajdonítottam be. Teljesen le voltam foglalva és terhelve mind fizikálisan, mind mentálisan és érzelmileg. Ennek ellenére egészséges szexuális életet éltünk. Miután elköltözött gondoltam ez változni fog. Hát nem. Csak rosszabb lett. Amikor találkozunk, akkor kb 1 hetet próbálnánk bepótolni minden szempontból, ha hagynám. De egyszerűen annyira nem vonzódom, hozzá... Borzalmas lelkiismeret-furdalásom van, mert ő tényleg mindent megtesz.
Hozzájárulhat talán az is, hogy nem figyel annyira oda magára. (Nincs sörhasa, zsíros haja, stb, csak nem túl igényes magára.) De lehet nekem magas a mércém az igényesség terén.
Mostmár ott tartok, hogy abszolút semmi vonzalom nincs iránta. Semmilyen esetben sem. Viszont nagyon szeretem. Hihetetlen értékes, jól nevelt férfi, akinek vannak ambíciói, jövőképe, stb. Személyiség szempontjából pedig tökéletesen passzolunk.
Nem tudom mit kellene tennem, fog ez a helyzet változni? Félek, ha ennyi idő után sem érzem, akkor nem is fog jönni a vonzalom. Eddig ilyen problémám nem volt egyik barátommal sem.
Illetve attól is félek, hogy mi van ha ő az igazi csak én vagyok szerencsétlen?
Öltözködés&thigiénia. Nem, nem akarom a magam képére formálni és a stílusát sem akarom meghatározni. De az kifejezetten kiábrándító tud lenni számomra, amikor M-es méretére XL-es kinyúlt/több éve agyonhasznált/ kifakult pólóját/pulcsiját hordja. Vagy amikor lyukas ruhát hord. Az is zavaró, amikor úgy öltözik fel 27 éves létére, mint egy 15-16 éves kamasz. Az pedig, hogy a fogmosás rendszeresen kimarad időnként kifejezetten kellemetlen tud lenni.
Én csak azt szeretném, ha alapvető dolgokra odafigyelne. Hogy jó méretű ruhát hordjon, hogy ne lyukas, agyonhasznált cuccokban járjon.
Nem, nincsen anyagi korlátja (akkor egy szót nem szólnék miatta), simán megengedhetné magának akár azt is, hogy a komplett ruhatárát egyszerre lecserélje.
Próbálkoztam már nála ezzel a témával, de azt a választ kaptam, hogy őt ez nem érdekli, nem fontos.. Csak ez teljesen kiöl mindenféle kémiát.
Itt a megoldás.. Közöld vele hogy ez neked fontos és kiüli a kémiát..
Ha szeret változtat ha egy tahó nem fog.
Ha nekem lenne párom nem győznék a kedvében járni, és ha kérnél tőlem megtenném ezek ráadásul elég alap dolgok lennének amiket leírtál..
Nem lehetetlent kérsz plusz felmerül bennem még hogy ez a jóember mit tesz meg érted mit tesz meg a kapcsolatért mivel dobja fel mivel kedveskedik van a romantikus megnyilvánulása..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!