Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikből lesznek a prostik? (énis gondolkozok rajta, hogy melót váltok)
Hány éves vagy? Szerintem inkább keress egy támogatót.
Az biztonságosabb.
Bárcsak ennyiből állna a dolog. Nem csak a csúnya fiúkkal fekszel le. Lesz, aki büdösen állít oda, vagy épp túrós a farka. Én inkább bevállaltam azt, hogy szex előtt kötelezően zuhanyozzon le nálam, csak tiszta legyen (ez nincs benne abban az időben, amit "kiszámlázok" neki). Sőt, ha kérte, megmostam én a testét (ez viszont fizetős szolgáltatás volt nálam). Természetesen a víz nincs ingyen, ezért egy ezressel megdobtam az árat, ha ez nem tetszett neki, akkor mehetett az illető, amerre látott.
Persze azt is el kell döntened, hogy mik azok, amiket bevállalsz. Ezt jó esetben előre telefonon megbeszélitek. Vannak olyan kérések, amikhez elő kell nekem is készülnöm, például análhoz, mert úgy kell várnom a kuncsaftot, hogy már ki vagyok tágulva, és előtte megvolt az alapos beöntés is, hogy nekem is könnyebb legyen ellazulnom, illetve ne legyen baleset sem. Olyan kérésekkel tudnak odajönni egyesek, hogy a hajam égnek állt tőle. Volt, aki azt szerette volna kérni, hogy rám sz_rhasson és szétkenhesse rajtam, vagy épp a fenekembe pisilhessen, sőt, az ondóját katéterrel az én húgycsövembe fecskendezze. Ez nekem már nagyon sok volt.
Mindezért te viszont vállalod azt, hogy megtámadhatnak téged (megverhetnek, megkéselhetnek), vagy erőszakosan viselkednek veled és akaratod ellenére tesznek olyat, amit te nem akarsz és/vagy fáj neked. Mondhatni meglátod a világnak azt az oldalát, amit nem szeretnél látni. Ha nincs erős lelked, hogy kibírd ezt, bele fogsz pusztulni. Éppen ezért adtam fel én is ezt a "karriert". Nekem szerencsére van egy nagyon jó megtermett fiú barátom, aki mindig közelben volt és kész volt megvédeni engem, de az, hogy én az ő életét is kockára tegyem a sajátomon kívül, már nagyon nem érte meg azt a pénzt, amit ezzel a szakmával kerestem. Emellett pedig ott volt a szomszédok felől érkező megalázás is.
26/N
#7 milyen jó erről a témáról ilyen összeszedett írást olvasni. Biztos sok lány elgondolkozik ezen az opción, hisz ki ne akarna pusztán szexért egy csomó pénzt keresni? Aha, csak itt még nem látják a dolog árnyoldalát. Én nem voltam soha prosti, de tény, hogy én is eljátszottam már a gondolattal.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!