Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismertek szextörténeteket? Írnátok ide ilyeneket?
Mikor hazaértünk mindketten a munkából, egymásnak estünk. Vadul csókolóztunk, majd pedig a fürdőszobába vettük az utat. Levetkőztettük egymást, a melltartómat először, aztán pedig a bugyimat húzta le. Gyengéden lenyúlt csiklómhoz, és ujjával kényeztetett. Kicsit beljebb tolta azt, egyenesen a hüvelyembe, majd pedig hosszan, s érzékien megcsókolt. Levetkőztettem, szépen a pólójával kezdve, egyenesen a nadrágjáig. Itt megálltam egy pillanatra. Ott állt előttem egy boxerben és mosolyogva engem figyelt. Nekidörgölőztem álló férfiasságának, és az utolsó ruhaneműt is levettem róla. Beálltunk a zuhany alá, majd pedig letérdeltem elé. Bevettem a számba péniszét, s minden erőmet beleadva, amilyen jól csak tudtam, próbáltam kielégíteni. Folyamatosan egymás szemébe nézve, sikerrel jártam, mivel nem sokkal később nyögni kezdett, majd elélvezett. Alig tudtam lenyelni rengeteg spermáját, de megérte, hiszen láttam arcán a gyönyört, amit éppen érez. Felálltam, átmentünk a hálószobába, elfektetett és csiklómat kezdte nyalni. Eközben egyik kezével lenyúlt magához, hiszen máris újra kemény volt férfiassága. Feljebb térdelt, szétnyitotta a lábaim, majd pedig péniszére húzott engem. Nagyon kellemes érzés volt, hogy ki-be járt bennem, ezért hangosan nyögdécselni kezdtem. Gyorsabb tempóra váltott, így még élvezetesebb volt. Újra megcsókolt, belenézett vadító zöldeskék szemével az enyéimbe, és folytatta. Egyre hevesebb lett, már könnyezett a szemem a gyönyörtől. Az ő feje is egyre vörösebb lett. Nem sokkal később egymás karjaiban élveztünk el. Beleremegett a lábam, és spriccelve éltem át csodát. Ő is egy hangosabb nyögéssel adta át magát az élvezetnek. Kivette a ondóval megtelt puncimból a péniszét, kicsit még a hasamra is folyt isteni spermájából. Lemosakodtunk, és egymás karjaiban aludtunk el.
A történetet én találtam ki, ilyen lenne ,álmaim estéje'.
20L
Jóóó
csak kár hogy a fantáziánkba van. De van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!