Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha van barátnője miért csinál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van barátnője miért csinál ilyeneket?

Figyelt kérdés

Már lassan fél éve elmondtam egy srácnak, hogy tetszik és akkor azt mondta legyünk barátok most van is barátnője és a múltkor mikor beszéltünk azt mondta hogy nem is szereti a csajt csak jó nagyon a szex én meg mondtam erre hogy akkor értelmetlen így ez a kapcsolat szexet talál bárhol hisz nagyon jó pasi de egy kapcsolat amiben folyton veszekedés meg balhé van az nem hiányzik neki aztán azóta olyanokat csinál hogy meglát mondjuk hátulról nem köszön csak odahúzza magához a derekam vagy megmarkolja a seggem vagy az eddigi kedcem ez volt:

Olyan kis vekonyak a karjaid nem érdekelne egy kis kézimunka? Csak viccelődik szerintetek vagy szexet akar?

2017. febr. 1. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyértelműen meg akar dugni. Hogy lehet-e belőle valami komolyabb, azt mi nem tudjuk eldönteni.
2017. febr. 1. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
A régit unja, de az újat jól átverheti az olcsó csajozós dumákkal, cselekedetekkel és le akarja fektetni.
2017. febr. 1. 21:18
 3/4 Ketri ***** válasza:

Ne legyél buta, ne add könnyen magad neki. Mellesleg erkölcstelen hogy van barátnője de más lányokat fogdosgat meg stb. Akkor lépjen ki abból a kapcsolatból.

Te pedig ne légy buta akit megfektet és heló, mellesleg ne engedd (szerintem) hogy markolásszon. Markolássza szex közben a partnerét.

2017. febr. 1. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyértelmű h meg akar fektetni, ettől függetlenül sztem az ilyen flörtölős évődésben nincs semmi. (Neki is jól esik, Neked is.) Ha dugni akarsz vele, szólj neki, benne lesz.
2017. febr. 1. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!