Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell beontes anál előtt vagy nem?
Figyelt kérdés
Mi van ha a beontes aktus alatt folyik ki?2017. okt. 21. 17:17
1/5 anonim válasza:
Hát az gáz!!! Mert lehet 1 gusztustalan szex.
2/5 anonim válasza:
nem kell, ha nem akarsz a szarban turkálni
3/5 anonim válasza:
1; én tudom hova dugom a farkam, ezért nem hsborodok fel, ha esetleg nem tisztsn húzom ki
2; a beöntést NEM KELL BENNTARTANI szex közben! (ugye ez poén akart lenni a részedről?! 😃)
4/5 anonim válasza:
Mi van ha a beontes aktus alatt folyik ki?
Akkor befostál. De addig lehetőleg ne tömje be míg minden trotty ki nem jött.
5/5 anonim válasza:
Ember.
Nem tudom milyen nemű vagy, de hogy kvára igénytelen egyed, az biztos!
Ha nő vagy:
szerinted ha bejuttattál vizet a seggedbe, azt nem kéne onnét ki is ürítened nem sokkal a bejutás után rögtön ?
Ha férfi vagy:
te beraknád egy nő szaros seggébe ?!
Istenem, miért akar valaki ilyen luxusjátékokkal játszani, mint az anál, ha az olyan luxusjáték-alapfeltétele sincs meg, mint az agy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!