Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettek mezítláb vagy meztelenül mutatkozni mások előtt?
Figyelt kérdés
2017. okt. 3. 14:09
1/21 anonim válasza:
Csak az aktuális párom előtt!
Leginkább meztelenül szeretek masszírozni és reggelente hosszan kávézni az ágyban meztelenül, majd hancúrozni egyet.
Ennél jobban, egy nap sem kezdődhet ;).
2/21 anonim válasza:
mindig meztelenül vagyok, jó ha van társaság is.
3/21 anonim válasza:
Meztelen csak partner előtt, mezítláb bárki előtt. Imádom a mezítlábas nőket nyáron, már akiknek ápolt a lábuk, otthon meg a farmer + mezítlábas felállás barátnőtől...khmmm...;)
4/21 anonim válasza:
már akiknek ápolt"
Na igen, 20 éves nők, aztán olyan bőrkeményédéses a lábuk, hogy az állam leesik. A félig lekopott körömlakkról ne is beszéljünk.
5/21 anonim válasza:
mezítláb... wtf
te vagy az lábra gXciző srác? aki mindig lábujjat akar szopkodni?
6/21 A kérdező kommentje:
# 4/5 pfuj
2017. okt. 3. 16:03
7/21 anonim válasza:
Nyáron, ha lehet, egész nap mezítláb vagyok. Nyaraláskor szeretek mindenhová mezítláb menni. Este buliban meg tűsarkú, ha olyan a hely.
Max bikini, de minél kevesebb ruhában. Meztelenül tök jó érzés.
8/21 anonim válasza:
En is nagyon szeretek meztelenül lenni, akar masok elott is, nem vagyok az a szégyenlős fajta.
9/21 anonim válasza:
Nem szokásom meztelenkedni, max a párommal
10/21 anonim válasza:
nyáron csak akkor nem vagyok mezítláb, akkor vagyok cipőben, ha nagyon muszáj, pl melóban. de olyankor zokni nélkül vagyok szinte állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!