Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek nem sül le a pofátokról a bőr, amikor valakit éveken keresztül a barátzónában tartotok?
Ezeket a kártyákat az elején ki kell teríteni,akkor tiszta játszma lesz! Sokszor az a baj,hogy a lány elmomdja és a fiú akarja/választja a barát szerepet.(Inkább az,mint a semmi.Vagy hátha alapon.)X év múlva el kezd neki fájni és a lányt okolja. :/
Nem minden eset ilyen,de sokszor megesik. + Fordítva is adott a dolog!
Mindenki szégyellje el magát,aki átkúrja a másikat!Ennyi!!;)
Nem :D
Megmondom milyen pasik kerültek eddig a barátzónámba: olyanok, akik elfelejtették közölni az érzésüket felém, csak várták, hogy majd én rájöjjek, hogy többet akarnak tőlem. Hát, guess what, nem vagyok gondolatolvasó. Ha valaki a barátom, és szerelmes lesz belém, és nem kezdeményez, hanem továbbra is csak barátként viselkedik, akkor ő rakta saját magát barátzónába és kész.
Ha meg kinyitod a szád és a nő elutasít, akkor felnőtt emberként tudjál mér olyan döntést hozni, hogy neked ne legyen kellemetlen :D Ha a nő kihasználja a társaságod, akkor hagyd ott, kit érdekel, hogy szerelmes vagy? De most őszintén, annyira túlértékelitek a szerelmet, hogy azt hiszitek, ha valaki szerelmes, akkor képtelen önállóan gondolkozni és logikusan viselkedni. Én is hagytam már ott hótt szerelmesen rossz, nem működő kapcsolatot. Szerintem barátsággal is megoldható ez :D
Ha valaki érzelmileg kiszipolyoz, akkor nem kell ám vele tartani a kapcsolatot, az, hogy szerelmes vagy nem jelenti egyből azt, hogy hülye is.
Nem sul le, mivel fogalmam sem volt, hogy ezt erzik a fiuk. Sajnos ok sem tiszta lappal inditanak es hivnak el randizni vagy mondjak el az erzeseiket, igyhat nem egyertelmu sokszor, hogy csak flortolget, mint a ferfiak tobbsege vagy tobb van mogotte. Mire kiderul addigra persze olyan belsoseges kotodes alakul ki a baratsag miatt, hogy mindket fel serul ebben. Nekem a 4-5-8evvel ezelotti fiu barataim is nagyon hianyoznak, habar pont emiatt megszakitottuk a kapcsolatot. Nekik mar van felesegul/baratnojuk es elfelejtettek, de a bizalmi baratsagunk nekem meg mindig nagyon hianyzik...
lehet mas lanyok mashogy allnak hozza, de nekem ez az oldalam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!