Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha még szűz vagyok?
Elmehetnél igazán egy lakásos lányhoz... ilyen korban már olyan károkat okoz, hogy kihatással van minden mozzanatodra.
19 évesen hittem, hogy minden frankó velem, szép felnőttkor vár rám... 20-24 évesen megismertem a nők kegyetlenségének legmélyebb bugyrait... aztán letargia, begubózás, szorongás, pánikbetegség.
27 évesen vesztettem el, egy lakásos lánnyal, tervezett körülmények között. A "rehabilitációm" még egy évig tartott... végül megtört a jég, elkezdtem randizni és jött pár kudarc, pár félsiker.
...de a lényeg, hogy egy elképesztő nyugalom lett urrá rajtam. Végre nem kellett hazudjak többé a szüzességről, végre nem volt rajtam többé ez a stigma.
Felszabadultan leszartam ha visszautasít a csaj. Mára már sok randin vagyok túl és élvezem a dolgot, egyre könnyebben beszélek a 25 körüli lányokkal. Most alakul egy nagyon okos es aranyos lánnyal egy komoly...Szóval a gyógyulás fázisába léptem :) nem volt könnyű.
Ez persze az én titkom marad örökké. Csak egyetlen barátomnak meséltem el.
Én is 19/F
De kb. lefosom. Majd ha lesz időm, akkor csajozok. Most nincs.
Párom 22 volt mikor megismerkedtünk és szűz, semmi gond nem volt ezzel. Ez 8 éve volt, vele a legjobb a szex.
Mivel én vezettem be mindenbe, tökéletesen tudja mit szeretek.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!