Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A Biszexuális férfiaknak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Biszexuális férfiaknak a legnehezebb a csajozás?

Figyelt kérdés

Szinte egyetlen egy csaj sem áll szóba biszexuális pasival.

De azért mert seggbe dugták a pasit vagy megsz.ptaták illetve hogy nem csak csajt hanem valószinüleg pasit is dugott és ez undoral tölti el a lányokat?

Ezért nem állnak szóba biszexuális pasival a lányok?

2017. okt. 19. 13:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem csak annyit mondott ra a baratnom, hogy fura elkepzrlni, hogy voltam ferfivel. Es nyilvan nem zavarja.

27F

2017. okt. 19. 15:59
 12/13 anonim ***** válasza:
71%

Én nagyon sok nyitott nővel beszéltem már ebben a témában, és a nagy részük azt mondta, hogy az ideális pasi számukra inkább bi mint hetero, szóval.. ez a feltételezés nem állja meg a helyét.

Ráadás nem kell reklámoznod, a csajod előtt, hogy te a farkakat is szereted.. :D amíg nem vagytok olyan szinten addig nem ezzel kell ismerkedni.

2017. okt. 19. 17:19
 13/13 anonim ***** válasza:
32%

Létezik tényleg olyan idióta állat biszexuális pasi, aki nyíltan felvállalja hogy biszex, pláne hogy már dugták/szopatták őt?

Annyira alap, hogy ezt megtartom magamnak és erről sem a családom, sem a barátaim és pláne a csajom nem tud róla. Amúgy én dugásban aktív vagyok, szóval sosem dugtak még meg, de a szopást kölcsönösen szeretem.

Trükk: Soha ne mondd el senkinek, hogy biszex vagy. PROBLEM SOLVED.

25/F, biszex

2017. okt. 19. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!