Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi ez a nagy pörgés a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a nagy pörgés a kis mell témán?

Figyelt kérdés
Nem értem. Nekem 75B-s melleim vannak, tehát "kicsik"(tenyérnyiek), de engem soha az életben nem zavart, sőt mindig is imádtam őket. Vékony lány vagyok, így ez teljesen arányos a testalkatommal, kerek feszes cicik, mindig elégedett voltam velük és nagyon sok pasinak bejövök. Akkor miért van mégis sok nőnek komplexusa emiatt..?

2017. okt. 18. 07:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#8: Az hogy egy természetes nagy mell "lóg" valamennyire az teljesen normális, és engem speciel egyáltalán nem zavar, sőt. Hisz nem lehet labda formája, az a csúnyán sikerült szilikon, na az nem szép.
2017. okt. 18. 19:14
 12/14 anonim ***** válasza:
És nem azt állítottam, hogy egy nőnek csak akkor van esélye a férfiaknál, az összesnél, ha nagyok a mellei, vagy csak akkor tarthatják a férfiak vonzónak. Bár vagyunk azért jópáran, akiknek csak a nagy mellek tetszenek, de ez nem mindenkinek olyan fontos. Csupán azt állítom, ha elméleti síkon veszünk két lányt, akik teljesen egyformák, mind külsőleg, mind személyiségüket tekintve, csak az egyiküknek kicsi, míg a másiknak természetes nagy mellei vannak, és megkérdezünk mondjuk 100, vagy 1000 férfit, akkor biztos, hogy a többség a nagymellűt választaná. Ez ösztönös. Az ellentétek vonzzák egymást, a nőkben azt szeretjük, hogy máshogy néznek ki mint a férfiak és az egyik legfontosabb eltérés a külsőt illetően a mellek, és minél nagyobb, annál látványosabb ez az eltérés.
2017. okt. 18. 19:22
 13/14 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Én ezt értem, mivel lány vagyok, nem tudok férfifejjel gondolkodni, nem tudhatom, mennyire "ösztönös" ez, de az első mondatod után törölném az egész szöveget, mert egy lehetetlen példát hoztál fel egyrészt, másrészt a nőiesség sokkal de sokkal összetettebb a mellméretnél.
2017. okt. 18. 20:39
 14/14 anonim ***** válasza:
62%

A férfi önidomításának egyik legjobban muködo terméke a Playboy nevu amerikai férfimagazin, amelyben gyönyöru izgató keblek és kiváló elméleti értekezések között, amelyek szórakoztatják (és

módot adnak neki, hogy két erekció között kipihenje magát), a férfiaknak felváltva drága autókat, szeszes italokat, felesleges ruhadarabokat és dohányárut kínálnak.

A nokre az ilyen lapok kísérteties

hatást gyakorolnak, de a férfiaknál a mellkultusz olyan mértékben önállósodott, hogy a férfi teljesen képtelen felmérni, milyen groteszk helyzetbe került.

A nemi ösztönét kizsákmányoló ipar olyan ügyesen szuggerálja neki, hogy a noi mell a férfi örömét szolgálja, hogy teljesen elfelejti, mire is van a noknek a valóságban emlojük.

Az illúzió százszázalékosan sikerült, mert a teljes értéku anyatejpótlék feltalálása

óta a férfiak már alig látnak csecsszopót.

2017. okt. 19. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!