Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi ez a nagy pörgés a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a nagy pörgés a kis mell témán?

Figyelt kérdés
Nem értem. Nekem 75B-s melleim vannak, tehát "kicsik"(tenyérnyiek), de engem soha az életben nem zavart, sőt mindig is imádtam őket. Vékony lány vagyok, így ez teljesen arányos a testalkatommal, kerek feszes cicik, mindig elégedett voltam velük és nagyon sok pasinak bejövök. Akkor miért van mégis sok nőnek komplexusa emiatt..?

2017. okt. 18. 07:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Nekem sincs nagy mellem de én is megvagyok vele barátkozva sőt jobban tetszik nekem ez mintha nagy lenne. De ez olyan szerintem mint a pasiknál, hogy mindegyik azt hiszi, hogy a méret a lényeg!
2017. okt. 18. 07:44
 2/14 anonim ***** válasza:
Önbizalom hiány. Ha nincs önbizalmad akkor ha tökéletes vagy akkor se vagy elégedetlen magaddal.
2017. okt. 18. 07:57
 3/14 anonim ***** válasza:
mert mindig van vmi ami aktuálisan sztárolt tulajdonság.. év elején a hascsík folyt mindenhonnan, akinek nincs az volt éppen megfelelési kényszeres, aztán a baba/saláa témát se hagyjuk ki, kismell-nagymell, férfiaknál aputest, kockahas, nagyon kockahas, nem a méret a lényeg de azért legyen nagy.. a legfontosabb ha te szereted magad, semmi más nem számit
2017. okt. 18. 08:07
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyes lányok fölöslegesen pörgik túl a témát,valami egyéb önbizalmi problémáikat erre akarnak rávetíteni. Én voltam már kismellű nővel is meg műmellűvel is de a műmellű valahogy elég "fura" látvány volt. És a legjobb szexuális élményeim pont 1 kismellűvel voltak.
2017. okt. 18. 08:07
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha egy amúgy nagyon bomba nőnek van kisebb melle akkor úgysem azt nézem.:)Ha kevésbé jó a csak és még a mellei is kicsik az már lehangoló.
2017. okt. 18. 09:00
 6/14 anonim ***** válasza:

Ugyanaz,mint a farok méret probléma.

Lehet,hogy nem mindenki vékony - feszes csinibaba,mint te... és nekik nem áll jól!?

2017. okt. 18. 09:15
 7/14 anonim ***** válasza:
48%
Mert mi férfiak, vagy legalábbis a többségünk, a nagy természetes melleket szeretjük (kizárólag, vagy csak jobban, változó). Ez mindig is így volt, ez nem divat kérdése. Ezerszer kívánatosabb, nőiesebb. Ezért találták ki a mellnagyobbítást, csak hát az sajnos közel sem olyan, mint a természetes nagy mellek.
2017. okt. 18. 14:04
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagymellű lányként írok.

Nem értek egyet az utolsó válaszolóval, ugyanis mivel nem kérdezte meg az összes férfit a világon, nem jelentheti ki azt, hogy a többség a nagy melleket szereti. A többségnek mindegy, mekkora a mell, ha jó az összkép. A maradék férfinem, akiknek nem mindegy, meg eleve nem fognak olyan lánnyal kikezdeni, akinek nem megfelelő a mellmérete. Az ilyen szentül meggyőződött kijelentéseket ignorálni kell, mert pontosan ezek miatt van ez a mellméret para. Pont, mint a lógós mell. Nekem nem a legfeszesebbek fiatal korom ellenére, eddig egy srác hagyta rajtam a melltartót, de vele úgyis csak véletlenül keveredtem össze egy éjszaka erejéig. Akikkel párt alkottam, és számítottak nekem érzelmileg, mindannyian fütyültek arra, hogy nem ajnározott, feszes melleim vannak. Múltkor egyébként összevesztem itt egy csajjal, aki egy "kismellűek hátrányával" foglalkozó kérdés alá olyanokat írt, hogy mennyire undorítóak lesznek a nagymellű nők öregkorukra, és mennyire visszataszító, hogy a nagymellű nőknek ekkora "tejcsárdáik" vannak. Szerintem rettenetesen bántó tud lenni, mikor valaki ilyeneket ír, ahogyan az is, amikor valaki a kis melleket szidja. Ahány nő, annyi mell és ahány mell, annyi férfi. Még nekem sem sikerült teljesen, de ezt jó lenne elfogadni, és feladni végre egymás b.tatását, mert te nem tehetsz arról, hogy kicsi a melled, én meg nem tehetek arról, hogy nagy, ahogy X nem tehet arról, hogy csőmelle van, vagy Y arról, hogy lógnak neki. Felesleges bántóan beszélni és szubjektív véleményt objektívnak beállítani, mert senki nem fogja megcsináltatni a melleit csak azért, hogy ne hányjanak be tőle bizonyos csőlátású emberek az utcán. Pont.

2017. okt. 18. 15:00
 9/14 A kérdező kommentje:

#7 ritka nagy baromságot írsz, de szerintem ezzel rajtad kívül mindenki tisztában is van :D

Köszi az értelmes válaszokat.

2017. okt. 18. 15:43
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem is kicsi a mellem, 75A de imádom. Egyfelől biztosan nem a mellméletem miatt akar megismerni valaki, másrészt kényelmesebb számomra. Öltözködésben is könnyen találok valamit, sportolásban nem zavar. Talán még általános iskolában volt miatta komplexusom, bár ott egy rakás más dolog is közrejátszott. Utána ahogy az önértékelésem is fejlődött, meg megismertem a barátomat aki úgy szeret ahogy vagyok, azóta meg különösen szeretem, hogy oylan amilyen. :)

19/L

2017. okt. 18. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!