Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hiszik azt a férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a férfiak, hogyha írnak itt valakinek, aki kiírt egy kérdést, akkor majd szexelni fog velük az illető?

Figyelt kérdés

Kiírtam egy kérdést és csomóan rámírtak, hogy van-e kedvem ismerkedni. Mikor az ember kétségek közt vergődik, tanácstalan vagy épp maga alatt van, akkor miért ilyenekkel bombázzák?

A másik "kedvencem", aki azt írta, hogy " megleckéztetné a barátom", ha akarom... miből gondolja, hogy azt akarom, hogy bárki is megdugja? Manapság ez így megy? Facebookon meg itt (meg még jópár nem erre kitalalt helyen) kell szexpartnert keresni?

2017. okt. 16. 08:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak nem hiszik ezt, csak a sok kanos balfa...
2017. okt. 16. 09:40
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Tipikus esete az: "Az sem igaz, amit kérdez" szituációnak. Kérdező,a kérdésed valójában provokatív közlés.
2017. okt. 16. 10:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Én néha sokakra ráírok, de sosem ilyen céllal. Ilyenkor sosem értem, az a baj, hogy ráírok másokra, vagy csak az, amikor egyértelműen olyan üzeneteket küldenek, amikről szó volt most.
2017. okt. 16. 10:43
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem provokatív a kérdés. Mint mondtam, akkor is kaptam "megvígasztallak" kezdetű üzeneteket (nem is egyet) amikor kiírtam, hogyan dolgozzam fel a gyászt, a szüleim elvesztését.

Utolsó, engem pl. rendkívül zavar ha rám írnak nem abban a tárgyban amiről a kérdést kiraktam. Nem érdekel a jófoizásod, az életed sem az ajánlataid. A feltett kérdésre válaszolj és annyi. Mert ez az oldal lényege!!!

2017. okt. 16. 10:57
 15/20 anonim ***** válasza:
Velem több nő is szexelt már innen, miután ugyanígy rájuk írtam a kiírt kérdésüknél.
2017. okt. 16. 10:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Mert nekem már pl 2* összejött.
2017. okt. 16. 11:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem is összejött már pár innen. :)
2017. okt. 16. 11:29
 18/20 A kérdező kommentje:

A kérdésem nem provokáció, érdeklődtem.

Köszi. :)

2017. okt. 16. 12:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Mert mar dugtam meg innen csajt igy. Jo volt. Le is nyelte.
2017. okt. 16. 12:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Csak azért utasitottad vissza, mert nem tudtad, hogy harminc! milliót keres havonta! Most már vergődhetsz, nem lesz luxus hajókázás a Csendes-óceán
2017. okt. 20. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!