Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a férfiak, hogyha írnak itt valakinek, aki kiírt egy kérdést, akkor majd szexelni fog velük az illető?
Kiírtam egy kérdést és csomóan rámírtak, hogy van-e kedvem ismerkedni. Mikor az ember kétségek közt vergődik, tanácstalan vagy épp maga alatt van, akkor miért ilyenekkel bombázzák?
A másik "kedvencem", aki azt írta, hogy " megleckéztetné a barátom", ha akarom... miből gondolja, hogy azt akarom, hogy bárki is megdugja? Manapság ez így megy? Facebookon meg itt (meg még jópár nem erre kitalalt helyen) kell szexpartnert keresni?
Azért mert ez az oldal nagyrészt kanos kisfiúk, és ostoba kislányok gyűjtőhelye, akik tizenévesen adnak szerelmi, párkapcsolati és életvezetési tanácsokat. :D
Egyébként nekem az volt a legdurvább, amikor elvesztettem a szüleimet, és azt kérdeztem, hogy dolgozzam fel a gyászt. Erre számtalan olyan levél érzezett, amiben segítettek volna "megvígasztalni". Szóval itt sokkal többet ne várj.
Az ismerkedés mióta = a szexpartnerséggel?
Szerintem te komlpikálod túl nem minden ember csak kefélni akar . 38f
hidd el ezek bepróbálkoznak mindenkinél :D
am szexre itt már jó pár lehetőségem akadt, szóval sok nőt/lányt fel lehetne itt szedni, ha valaki akar
van itt azért sok csaj is aki dugni akar, de ugye nem akárkivel, a kiéhezett pasik inkább visszataszítóak
Abból szűrtem le, hogy aki ismerkedést ajánl szexet keres, hogy eddig mindegyik 2-3 levél után oda lyukadt ki, hogy kivel, mikor, hol, hogyan szexeltem, milyen volt és van e kedvem szexelni. A másik, amikor random ráírnak az emberre, hogy "szerinted elég nagy a farkam?"
Ha már a gyászt se tartják tiszteletben...elképesztô!
nem mindenki csak szexet keres, olvastam itt többeket akik elég jó kapcsolatot tudta összehozni, nekem is van innen 2 exem amik komolynak indultak és tartottak is huzamosabban
sok a kiéhezett kanos pasi ez tény, itt is és bárhol máshol beléjük lehet futni
lehet a szexről kulturáltan normálisan beszélgetni, de egyeseknek ez nem megy...
a farkas képekről meg annyit, hogy én elkezdtem terjeszteni egy farkas képet, viccből megmosolyogtatni párakat, de a körítés az volt, hogy "ez egy farkas kép" és mégis sokan megnézték :D szóval a nőket sem kell félteni, hisz ha annyira zavarná őket, akkor meg se nézték volna :)
vannak itt lelki betegek, főleg egy csalódás/szakítás után az ember padlón tud lenni, ilyenkor kell vigyázni, hogy nehogy belefuss valami idiótába
amilyen történeteket hallok néha...
Nem a férfiak hiszik kérlek, hanem a kangörcsös tinik/alighuszonévesek.
IRL nem megy nekik, hát próbálkoznak itt (is), no.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!