Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire legyen ápolt egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire legyen ápolt egy férfi szeméremszőrzete ha vörös hajú az illető, és ott is vörös? Teljesen kopasz vagy csak karbantartott?

Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar ha ott szőrös,a szine meg pláne mindegy.
2017. aug. 26. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
46%

szerintem szépen karbantartott, mert ez ad úgymond egyéniséget a testednek, hogy csak nagyon kevés srác rendelkezik ilyen külsö adottsággal, szerintem a lányoknak bejönne, bár nagyban személyfüggő is, ki hogyan szereti a párját

22 L

2017. aug. 26. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:
46%

Ha vörös vagy, vétek lenne lenyírni!

Amúgy ez a te döntésed, hordd úgy, ahogy neked kényelmes, a lényeg, hogy mindig légy ápolt és tiszta!

2017. aug. 26. 23:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Csilla
2017. okt. 30. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!