Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lány létemre imádom ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány létemre imádom ha a fenekemben van a partnerem nyelve. Férfiak mennyire szerettek popsit nyalni?

Figyelt kérdés
Akár napi szinten is kinyalnátok a barátnőtök fenekét?
2017. okt. 15. 19:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akit szeretsz annak mindenet szereted. Es gondolom egyertelmi hogy csak frissen mosott popsit nyalnank. Ez csak azoknak nem egyertelmu akik beszologatni jonnek erre a kerdesre.
2017. okt. 15. 22:54
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Napi szinten élvezettel nyalnám ki! Kinek nyalhatom ki?
2017. okt. 15. 23:22
 23/26 anonim ***** válasza:
Szeretem csinálni. Rendszeresen csinálom. Én is szeretem kapni. 32/F
2017. okt. 17. 10:02
 24/26 anonim ***** válasza:

Alapvetően igen...

...pontosabban van olyan lány akinek megtenném, de az a véleményem, hogy ez nagyban múlik a lányon is.

Az ápoltság az természetesen alap, de azután az is fontos, hogy hangulatba tudjon hozni...mert kell azért más is, hogy unalmassá ne váljon.

2017. nov. 24. 17:38
 25/26 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem csinálni. Állítólag jól is csinálom.

35F

2017. dec. 11. 14:36
 26/26 Alex Fly ***** válasza:
@24: természetesen az ominózus fenék tulajdonosa ebben az esetben kritikus paraméter. Nálam ilyen esetekben kizárólag a feleségem jöhet szóba. Lehet bármilyen ápolt és tiszta, ha nem az asszonykám tartozéka, akkor nem vagyok hajlandó foglalkozni vele.
2017. dec. 11. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!