Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány létemre imádom ha a fenekemben van a partnerem nyelve. Férfiak mennyire szerettek popsit nyalni?
Figyelt kérdés
Akár napi szinten is kinyalnátok a barátnőtök fenekét?2017. okt. 15. 19:12
21/26 anonim válasza:
Szerintem akit szeretsz annak mindenet szereted. Es gondolom egyertelmi hogy csak frissen mosott popsit nyalnank. Ez csak azoknak nem egyertelmu akik beszologatni jonnek erre a kerdesre.
22/26 anonim válasza:
Napi szinten élvezettel nyalnám ki! Kinek nyalhatom ki?
23/26 anonim válasza:
Szeretem csinálni. Rendszeresen csinálom. Én is szeretem kapni. 32/F
24/26 anonim válasza:
Alapvetően igen...
...pontosabban van olyan lány akinek megtenném, de az a véleményem, hogy ez nagyban múlik a lányon is.
Az ápoltság az természetesen alap, de azután az is fontos, hogy hangulatba tudjon hozni...mert kell azért más is, hogy unalmassá ne váljon.
25/26 anonim válasza:
Én nagyon szeretem csinálni. Állítólag jól is csinálom.
35F
26/26 Alex Fly válasza:
@24: természetesen az ominózus fenék tulajdonosa ebben az esetben kritikus paraméter. Nálam ilyen esetekben kizárólag a feleségem jöhet szóba. Lehet bármilyen ápolt és tiszta, ha nem az asszonykám tartozéka, akkor nem vagyok hajlandó foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!