Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Miért olyan nagy baj, hogy fiatalon sok partnerem volt? Miért ennyire "visszataszító"?
1-2 éve komolyabb szándékkal keresem a nők társaságát.Addig sok csajjal és nővel volt dolgom.Nagyon sokkal.Hazudni nem szeretek de igazat se mondok.De eddig mind visszautasítottak :(
Nem szeretném,hogy egy kapcsolat hazugsággal induljon így azért ha rákérdeznek felvázolom,nagyjából mennyi az annyi.Fiatal voltam,éltem és élveztem a női nem képviselőit.
De most,hogy több kéne már majdhogynem undorodnak tőlem.Pedig nincs betegségem és tényleg komolyak a szándékaim.
Akkor egyszerű. Ne mond meg nekik. Engem mondjuk nem különösebben érdekelne, de tényleg nagyon sokan vannak akiket ez zavar.
Mondjuk szerintem eleve nagy butaság rákérdezni erre, tehát én már eleve nem kérdezném meg ezt így, hogy hány nővel voltál.
Pontos számot nem tudok én se.De sok.
Próbáltam barátsággal is indítani aztán végül az ő részéről tényleg csak barátság maradt.
Nem kihasználás volt,mert tudták milyen vagyok és,hogy nem lesz több szexnél.
Hülyíteni nem hülyítettem egyiket se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!