Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire visszataszító?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire visszataszító?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Nagyon rossz volt a Tinédzser korom, mivel úgy gondolom mára túltettem rajta. Mivel ez anonim gondolom megkérdem. Szóval 14 évesen vagdostam magam. Nem olyan kis pitiáner ügyek miatt ami végett nagyon sokan szokták. És nem azért mert 'emós' voltam. semmi köze ehhez, Úgy éreztem ezzel leveszek egy kis terhet a nyakamból. Összevarrták a combom, 6 helyen. mára rettentő csúnya. Csak a szüleim tudnak róla, és a suliban, tavaly, tesiórán elkerülhetetlen volt hogy meglássák a tornaterem öltözőjében. Mivel nem válaszoltam kérdésekre megelégelték és azt mondták ocsmány, na meg nem szép dolgokkal illetek, és természetesen elmondták mindenkinek. Persze az én hibám hogy ilyet csináltam magammal, de baromira rosszul esett. Még sosem volt barátom, és van egy fiú, aki elhívott moziba, és azt hiszem kedvelem. Nem a sulinkba jár. De önkéntelenül is arra gondolok hogy egyszer, valaki lehet hogy ő, meglátja.. szóval, kíváncsi vagyok hogy ki mit gondol erről? vagy hogy tényleg ennyire 'lelombozó', mint szexuálisan mint máshogy?
2013. aug. 20. 17:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. aug. 20. 17:11
 2/11 anonim ***** válasza:
54%

Őszintén?!

Igen az.Főleg azért mert ilyen gyenge vagy.

2013. aug. 20. 17:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát ha tényleg ocsmányul néz ki, akkor igen, lelombozó, de hogyha valaki beléd szeret, akkor azért szeret, amilyen vagy és elfogadja a hibáidat is.
2013. aug. 20. 17:13
 4/11 anonim ***** válasza:
ha valaki szeret akkor elfogad így is csak az a lényeg hogy lelkileg szedd össze magad mert akkor minden rendben lesz
2013. aug. 20. 17:14
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem, nem az.
2013. aug. 20. 17:15
 6/11 anonim ***** válasza:
73%

Nem lelombozó. Az is egy betegség volt, ami pont az olyan retardáltak miatt jött elő, mint az osztálytársaid, vagy az első három hozzászóló.

Én megértenélek és tudnálak ettől függetlenül is szeretni, úgyhogy más is biztos így van ezzel, hidd el.

2013. aug. 20. 17:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves 6.

Miért lennék én retardált,amiért undorítónak gondolom?

Ez van.Szerintem undorító volt,van és undorító is marad!

Nem maga a heg,hanem a TÉNY,hogy volt olyan idióta hogy vagdossa magát.

2013. aug. 20. 17:18
 8/11 A kérdező kommentje:
7! Értékelem az őszinteségedet. Minden ember más, és máshogy dolgozza fel a tényt hogy a szülei meghaltak, az osztálytársai szekálják, a suliban mindenki utálja (felfoghatatlan okokból) és hogy árvaházba később új szülőkhöz került, akik NEM a szülei voltak.. Valóban nehéz időszak volt, és szerintem is minden embert megviselt volna, Én voltam annyira barom és pengét ragadtam. ez van, nem tudok rajta változtatni bármennyire akarom. Igen gyenge voltam. És örülj neki hogy nem neked kell meg birkoznod a tudattal, hogy ez a sok HEG mind rajtad ékeskedik! Egyáltalán nem rossz indulatból.. :)
2013. aug. 20. 17:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Tény tényleg rossz dolgok.De ez nem kiút semmiből!Én sosem tettem volna ilyet,és sosem teszek.Ha gond volt a megoldás kitörési utat kerestem mindig.

Ez a kettőnk között a különbség.Nekem volt/van erőm ahhoz,hogy cselekedjek.Ne csak fájdalmat okozzak magamnak.Mert annak semmi értelme!

Miért tegyem rosszabbá azt ami rossz?

2013. aug. 20. 17:42
 10/11 anonim ***** válasza:
91%

# 7:

Azért vagy retardált, mert nem fogod fel a borsónyi agyaddal, hogy ez egy mentális betegség, amin nem segít az, ha valaki így áll hozzá ahogy te.

Ez nem idiótaság kérdése, hanem feldolgozatlan problémák és a kémiai egyensúly súlyos felborulása az agyban. Egyébként olvasd el, amit utánam írt a kérdező...

2013. aug. 20. 17:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!