Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire visszataszító?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Nagyon rossz volt a Tinédzser korom, mivel úgy gondolom mára túltettem rajta. Mivel ez anonim gondolom megkérdem. Szóval 14 évesen vagdostam magam. Nem olyan kis pitiáner ügyek miatt ami végett nagyon sokan szokták. És nem azért mert 'emós' voltam. semmi köze ehhez, Úgy éreztem ezzel leveszek egy kis terhet a nyakamból. Összevarrták a combom, 6 helyen. mára rettentő csúnya. Csak a szüleim tudnak róla, és a suliban, tavaly, tesiórán elkerülhetetlen volt hogy meglássák a tornaterem öltözőjében. Mivel nem válaszoltam kérdésekre megelégelték és azt mondták ocsmány, na meg nem szép dolgokkal illetek, és természetesen elmondták mindenkinek. Persze az én hibám hogy ilyet csináltam magammal, de baromira rosszul esett. Még sosem volt barátom, és van egy fiú, aki elhívott moziba, és azt hiszem kedvelem. Nem a sulinkba jár. De önkéntelenül is arra gondolok hogy egyszer, valaki lehet hogy ő, meglátja.. szóval, kíváncsi vagyok hogy ki mit gondol erről? vagy hogy tényleg ennyire 'lelombozó', mint szexuálisan mint máshogy?2013. aug. 20. 17:11
11/11 anonim válasza:
10.Nem baj.
Én írtam a 9. választ.Tehát olvastam amit a kérdező írt,és akkor sem megoldás a vagdosás.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!