Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Miért olyan nagy baj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Miért olyan nagy baj, hogy fiatalon sok partnerem volt? Miért ennyire "visszataszító"?

Figyelt kérdés

1-2 éve komolyabb szándékkal keresem a nők társaságát.Addig sok csajjal és nővel volt dolgom.Nagyon sokkal.Hazudni nem szeretek de igazat se mondok.De eddig mind visszautasítottak :(

Nem szeretném,hogy egy kapcsolat hazugsággal induljon így azért ha rákérdeznek felvázolom,nagyjából mennyi az annyi.Fiatal voltam,éltem és élveztem a női nem képviselőit.

De most,hogy több kéne már majdhogynem undorodnak tőlem.Pedig nincs betegségem és tényleg komolyak a szándékaim.

2013. nov. 21. 17:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Enem nem zavar.

viszont sokan azért tulajdonítanak neki nagy jelentőséget, mert úgy gondolják, hogy ha régen nagy nőcsábász voltál, akkor mellettük is az leszel, vagy esetleg nem veszed őket komolyan, csak egy hódítások lennének.

Vagy csak szimplán zavarja őket.

Sok pasit miért zavar, ha egy nő sokat szexelt előtte?

2013. nov. 21. 18:45
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom.Engem nem zavarna.Legalább kiélte magát és nem kapcsolat közben jön rá,hogy hoppá.Nem éltem.
2013. nov. 21. 18:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is azt hinném, hogy nem tisztelnél, és nehezemre esne megbízni benned. mert mi van, ha a kapcsolatban jöne gy nagyobb veszekedés/nehézség, és akkor eszedbejut az a szertelen és könnyű időszak, mikor nem voltak ilyen bajaid, csak szex. és akkor visszamenekülsz bele egy kicsit.
2013. nov. 21. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!