Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes lefeküdni egy 40 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lefeküdni egy 40 éves férfival, ha sok a rizikófaktor?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és megkeresett egy férfi, aki már régóta tetszik, hogy eltöltene velem egy éjszakát. Viszont egyrészt felesége van és egy nálam idősebb lánya, másrészt pedig ismeri a szüleimet. Attól félek, hogyha valakinek véletlenül elmondja, akkor a szüleim és a helyi ismerőseim megtudják. Szerintetek megéri? Nem fogja elmondani senkinek vagy inkább ne kockáztassak és felejtsem el?
2017. okt. 15. 14:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%
Tényleg ennyire hülye vagy kérdező?
2017. okt. 15. 15:26
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

Hát ha meg köztudott, hogy csalja a feleségét, akkor tudod mi leszel...

Egy strigula.

Ha szeretsz megrágva és kiköpve lenni, lelked rajta.

2017. okt. 15. 15:27
 13/19 anonim ***** válasza:
51%
Kitudja hol járt ez a gerinctelen fazon...1-2 nemi betegséggel valószínűleg tapasztaltabb lehetsz az élmény után, szóval a helyedben inkább ezen aggódnék.Tudod a gumi sem véd meg mindentől.
2017. okt. 15. 15:31
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
Én 19 vagyok és a párom 43éves. A szüleimet ismeri, neki is idősebbek a gyerekei mint én. Eddig a család elfogadott minket. Szerintem sokkal jobb az ágyban mint az eddigi barátaim.
2017. okt. 15. 19:17
 15/19 anonim ***** válasza:
41%
szia! Keress korodhoz valót! Amúgy tuti elmondja valakinek, és még annyi hogy házassal ne kezdj!
2017. okt. 16. 16:00
 16/19 anonim ***** válasza:
41%

Majd biztos hallgatni fog - kérlek...

Ennyire sötét nem lehetsz.

40 évesen CSALÁDOS APAKÉNT egy 18 éves kis taknyost fűzöget. Micsoda gerinces figura, komolyan. :/

2017. okt. 16. 19:37
 17/19 anonim ***** válasza:
61%
A helyedben simán lefeküdnék vele. Neked semmi közöd ahhoz hogy mi van a magánéletében. Ha a felesége nem tudja megtartani az az ő baja. Egyébként meg egy szabad világban élünk, mindenkinek a magánügye kivel és hogyan tölti az idejét.
2017. okt. 17. 22:16
 18/19 anonim ***** válasza:
54%
Nem fogja elárulni mert ő húzza a rövidebbet szerintem! Használd ki te semmit se veszíthetsz Inkább csak nyersz!
2017. okt. 17. 22:23
 19/19 A kérdező kommentje:
Lefeküdtem vele... érdemes volt.
2017. nov. 19. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!