Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha elmentem egy ffi prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmentem egy ffi prostihoz aki masszirozott kinyalta puncim popom megujjazott es hosszan csokolodztunk akkor milyen betegseget kaphatok el? Meggondolatlansag volt?

Figyelt kérdés
Sex nem volt mert eleve csak masszazst kertem kezi kielegitessel. Annyi volt a plussz hogy kinyalta a puncim es popsim nem tudom ezaltal nem e kaphttam el valamit na meg a csok ami csakmugy jott erre nem is gondoltam. De most belegondolok hogy lehet hogy ven punvikat meg seggeket is nyal?
2017. okt. 15. 14:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És akkor neked ebben mi a jó ?
2017. okt. 15. 21:37
 12/16 anonim ***** válasza:
maga az is élvezet, hogy egy nőt simogathatok, kényeztethetek! Bízva benne, hogy van benne némi "nőiesség"! :)
2017. okt. 15. 21:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Amikor nekem egy vonzó csaj csak kinyalást engedett simán belementem. Szeretem a dugást, de most emiatt nem hagyok ki egy jó csajt mert csak nyalást enged meg. A kérdező annyiból lep meg, hogy sok fazon ingyen is elfogadná, hogy csak nyalhat.
2017. nov. 2. 16:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolso csak az a baj akkor biztos azt akarna hogy en is sz.opjam azt meg nem akarok
2017. nov. 2. 21:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Amit írsz csak felételezés. Rogyásig olvastam itt egy rakás hozzászólást, hogy sokan annyival is beérik, ha lerendezik szájjal a csajt.
2017. nov. 3. 10:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Pedig sokan, pl én is megcsinálnám mindezt teljesen ingyen !

Lehet, hihetetlen számodra, de én megelégszem ennyivel, imádom kényeztetni a nőt!

(Na jó, nem mondom, hogy elutasítanám, ha segíteneél megkönnyebbülnöm, de ha úgy akarod, akkor tényleg nadrágban maradva csinálom végig!

2017. nov. 3. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!