Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok köztetek van olyan aki ugy érzi senkinek nem fog kelleni és soha nem találja meg a párját? 31F
Én úgy érzem. Sőt. Biztos vagyok benne.
Volt egy 4 éves kapcsolatom, de annak már 11 éve vége. Azóta nem volt senkim.
Mert elegem volt.
Ez a világ meg a kapcsolatok már nem szólnak másról, csak a hazugságról, b..szásról, megcsalásról, meg a perverzebbnél perverzebb baromságok megvalósításáról.
Annyi szép dolog van a világon, nekem a fentiekre nincs szükségem. Újra depresszióba zuhanni egy másik ember önzése miatt.
Igen van erre példa sajnos de azért vannak jó kapcsolatok is csak sok ember nem illik össze a párjával és nem találkoznak az igények a harmónia vagy esetleg érdek dolgok is előjönnek. Ez nem mentség arra hogy sok ember hazudozó alattomos vagy erőszakos.
A te 4 éved ami nem rövid idő elhiszem hogy mély nyomot hagyott benned. Gondolom jól indult aztán elromlott.
De vannak még jó emberek a világon és jól összeillőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!