Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok köztetek van olyan aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok köztetek van olyan aki ugy érzi senkinek nem fog kelleni és soha nem találja meg a párját? 31F

Figyelt kérdés
2017. okt. 15. 02:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Én úgy érzem. Sőt. Biztos vagyok benne.

Volt egy 4 éves kapcsolatom, de annak már 11 éve vége. Azóta nem volt senkim.

2017. okt. 15. 10:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért érzed így?
2017. okt. 15. 11:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Mert elegem volt.

Ez a világ meg a kapcsolatok már nem szólnak másról, csak a hazugságról, b..szásról, megcsalásról, meg a perverzebbnél perverzebb baromságok megvalósításáról.

Annyi szép dolog van a világon, nekem a fentiekre nincs szükségem. Újra depresszióba zuhanni egy másik ember önzése miatt.

2017. okt. 15. 11:55
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen van erre példa sajnos de azért vannak jó kapcsolatok is csak sok ember nem illik össze a párjával és nem találkoznak az igények a harmónia vagy esetleg érdek dolgok is előjönnek. Ez nem mentség arra hogy sok ember hazudozó alattomos vagy erőszakos.

A te 4 éved ami nem rövid idő elhiszem hogy mély nyomot hagyott benned. Gondolom jól indult aztán elromlott.

De vannak még jó emberek a világon és jól összeillőek.

2017. okt. 15. 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Én pontosan így érzem. Nem volt még soha sem kapcsolatom és nem azért mert nem néznék ki jól,(pl: már kétszer felajánlottak nekem modellkedési munkát.) Nekem a személyiségemmel van a probléma azon meg nem tudok változtatni ezért inkább karrierista életet kezdek. És csak a munkámra koncentrálok majd.
2017. okt. 15. 21:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Mi a probléma a személyiségeddel?
2017. okt. 15. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nekem sincs gond a külsőmmel, csak nagyon félénk vagyok , és vannak lelki problémáim, ezért nem lesz nekem szerintem..21/L
2017. okt. 16. 08:31
 8/8 anonim ***** válasza:
En de onkent vallaltam h igy legyen. Es jo dontes volt.
2017. okt. 16. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!