Hölgyek ki az, aki soha nem próbálná ki senkinek a hatására a füvet, és semmilyen drogot? Esetleg van olyan köztetek, aki nem él káros szenvedélyekkel?
Van igen ÉN!!!
Egyszerűen undorítónak tartom a drogot mindegy hogy fű heroin vagy kokain undorító és az az ember is ak vele él. De dohányoztam régen de hála a páromnak mára már nem, és bulikon alaklmanként fogyasztok alkoholt tehát nem vagyok nebánts virág csak mindent az ésszerűség határain belül kell csinálni és a káros dolgoknak is van határuk.
Nem vagy egyedül, én és még jópár ismerősöm sose próbáltunk semmilyen tudatmódosítót, még egy pohár sört se, mégis olyan jókat tudunk nevetni, hogy a többiek irigykedve nézik :D
Korábban engem zavart, de rájöttem hogy marhaság. Én sokáig akarok élni és ha ezeknek a dolgoknak a nélkülözése ad akár csak plusz egy évet, már megérte.
(amúgy nem vagyok hölgy, de szerintem ez nem kifejezetten nem-spacifikus kérdés :) 20/F)
Én sem támogatom ezeket. Egészen egyszerűen azért, mert nem látom az értelmüket.
Szerintem baj van annak a fejében, akinek pia, drog, bármi ilyesmi kell ahhoz, hogy jól érezze magát akár egyedül, akár társaságban.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!