Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hölgyek ki az, aki soha nem...

Hölgyek ki az, aki soha nem próbálná ki senkinek a hatására a füvet, és semmilyen drogot? Esetleg van olyan köztetek, aki nem él káros szenvedélyekkel?

Figyelt kérdés
Tehát soha nem próbálnátok senkinek a hatására sem a füvet, és gyűlölitek még a gondolatát is. Esetleg egy kapcsolatban is kizáró ok lenne.
2012. jún. 28. 23:08
 1/7 anonim válasza:
Kíváncsi lennék mennyi idős vagy! Soha senki hatására nem próbálnék ki se drogot. Senki kedvéért nem innám le magam a sárga földig és senki kedvéért nem cigiznék a gyermekemmel szembe és még sorolhatnám. Amit viszont szívesen kipróbálok a párom hatására sexben új pozitúra ami mind a kettőnknek jó.
2012. jún. 28. 23:17
 2/7 Ria6 válasza:

Van igen ÉN!!!

Egyszerűen undorítónak tartom a drogot mindegy hogy fű heroin vagy kokain undorító és az az ember is ak vele él. De dohányoztam régen de hála a páromnak mára már nem, és bulikon alaklmanként fogyasztok alkoholt tehát nem vagyok nebánts virág csak mindent az ésszerűség határain belül kell csinálni és a káros dolgoknak is van határuk.

2012. jún. 28. 23:18
 3/7 A kérdező kommentje:
30 éves vagyok. ás soha nem nyúltam ezekhez a szerekhez. Kíváncsi voltam találok-e még ilyet. Nem iszom, nem dohányzom, soha nem is tettem, a drog említése is idegesít. Viszont arra gondolok, hogy ez lehet az oka, hogy 30 éves koromban egyedül vagyok. Az ismerőseim közül mind legalább egyszer hozzányúlt, nos énrám ez nem volt hatással. Nem is járok discoba, mivel ott csak szívják a füvet, stb. Ez persze nehezíti azt, hogy társra leljek, de attól még én így élek.
2012. jún. 28. 23:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül, én és még jópár ismerősöm sose próbáltunk semmilyen tudatmódosítót, még egy pohár sört se, mégis olyan jókat tudunk nevetni, hogy a többiek irigykedve nézik :D

Korábban engem zavart, de rájöttem hogy marhaság. Én sokáig akarok élni és ha ezeknek a dolgoknak a nélkülözése ad akár csak plusz egy évet, már megérte.

(amúgy nem vagyok hölgy, de szerintem ez nem kifejezetten nem-spacifikus kérdés :) 20/F)

2012. jún. 29. 00:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért is tettem fel ezt a kérdést, mert hasonló típusú lányokkal szeretnék ismerkedni. Nagy kár, hogy ma már nagyítóval kell az ilyet keresni.
2012. jún. 29. 10:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sem próbáltam, és nem is fogom kipróbálni. Ahogy az ivászatot sem.
2012. jún. 29. 12:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Én sem támogatom ezeket. Egészen egyszerűen azért, mert nem látom az értelmüket.

Szerintem baj van annak a fejében, akinek pia, drog, bármi ilyesmi kell ahhoz, hogy jól érezze magát akár egyedül, akár társaságban.

22/L

2012. jún. 29. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!