Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, van még rajtam kívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, van még rajtam kívül más is köztetek, aki a szép lányokhoz nem mer még szólni sem, se barátkozni velük, mert olyan kis senkinek érzi magát hozzájuk képest?

Figyelt kérdés
Én ezért elkerülöm a szép lányokat élőben is, neten meg fb-n, nem is foglalkozom velük. Rájuk sem merek írni, meg nem is látom értelmét, mert ők úgyis jó pasira vágynak és biztos nem az én társaságomra. A számomra nem vonzó lányokkal egész jól elvagyok, de vonzalmat nem érzük irántuk.

2012. aug. 28. 21:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Pedig egy próbát megérne, mit veszíthetsz vele? Nem minden "szép lány" vágyik jó pasira

20/L

2012. aug. 28. 21:45
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem mondanám,mivel semmire nem tartom őket,nem látszik ebből kifolyólag,hogy istenem de kellennél.Ezen van a lényeg a kellő magabiztosságon.

Amúgy a legtöbb tini pic*a csak játsz a megközelíthetetlent,valójában beszaribbak,mint te.

3/14 anonim ***** válasza:
én is teljes mértékben így vagyok....
 4/14 anonim ***** válasza:
nekem sikerült ezt legyőznöm szerencsére.
 5/14 anonim ***** válasza:
Mért a szép lányok neked Istenszerű lények vagy mi? :D 2 lába van, 2 keze, 1 feje, csak másmilyen a nemiszerve :D tényleg ilyen kis butuskák vagytok?
2012. aug. 28. 21:53
 6/14 anonim válasza:
Régebben én se mertem megszólalni a jó csajok társaságában!De ez mára megváltozott!Hidd el sokkal több köztük (szerintem) a normális mint azt bárki gondolná...ezt tapasztalatból mondhatom!
2012. aug. 28. 21:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér:)Nem minden jó csaj vágyik menő pasira.Ha szimpátia megvan,akkor simán lehettek barátok.,sőt több is.Ehhez még adonisznak se kell feltétlen lenni.Persze a legtöbb lánynak elképzelése van a jövendőbeli barátjáról.De egyáltalán nem biztos hogy az ideáljába bele tudna szeretni,szóval próbálkozz!17L
2012. aug. 28. 22:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Es hozzatennem, hogy mivel nagyon sok pasi gondolkodik ugy mint te, ezert a szep lanyok orulnek, ha valaki normalis kozeledik hozzajuk.

Volt egy kollegam regen, kopaszodott es nem volt valami szep, de mindig gyonyoru baratnoi voltak pont emiatt. Odament hozzajuk, es kedves volt meg intelligens, szoval megkedveltek.

Nekem is van olyan fiu ismerosom, aki haaaat egy geek, nem szep, megis az egyik legjobb pasi akit ismerek, es boldog lennek, ha eszrevenne vegre.

Szoval egy probat mindenkeppen meger a dolog. Mit veszithetsz? Csak nyerhetsz.

2012. aug. 28. 22:23
 9/14 anonim ***** válasza:

Én ezt sose értettem. TEHÁT ezek szerint van merszed oda menni egy normál lányhoz, de aki már még csinosabb, stb. hozzá már nem. Pedig ha amúgy oda tudsz menni a lányokhoz, ez onnan már csak 1 lépés.

Miben különbözne mégis? Akkor mond ugyanazt amit egy normál lánynak mondanál, mit veszítesz? Max nem lesz semmi, jobb esetben meg lesz valami.

2012. aug. 28. 22:35
 10/14 A kérdező kommentje:
De mégis hogy nézne az ki, ha én a rút kiskacsa egy hercegnőt leszólítanék. Mások is csak néznének, hogy van ennek képe hozzá, ennek a kis senkinek, csúfságnak. Amúgy is biztos vagyok benne, hogy elutasítanának, na meg, a rosszabb eset, főleg a tiniknél, hogy ki is nevetnek, kigúnyolnak.
2012. aug. 28. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!