Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok fiúk csak azért akarnak velem találkozni, és barátkozni velem mert szép vagyok? :S Már kezdem unni. Pedig nem vagyok hülye lány. Véleményem szerint. (16/L)

Figyelt kérdés
És miért lehet az, hogy a fiúkkal jobban elvagyok mint a lányokkal?:S
2010. aug. 4. 23:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
pufff...
2010. aug. 4. 23:49
 2/25 anonim ***** válasza:

Hát..

Elemzés :D

Kb úgy veled egyidősek lehetnek, gondolom, akikkel találkozol. Igen, gondolom mert szép vagy. Ha okos is az még tesz rá 2-t. Nem hinném hogy minden fiú, aki téged szeretne, csak a testedért szeretne. Vagy ha barátságról van szó akkor minek kérdezed?

Lehet azért, mert nekik több mindent elmondasz. Amit érzel, emberekről, vélemények stb.

Üdv.

2010. aug. 4. 23:51
 3/25 anonim ***** válasza:
Van rohadt nagy csöcsöd, meg formás segged? mert akkor egyértelmű lenne a válasz.
2010. aug. 4. 23:51
 4/25 anonim válasza:

Szia

a kérdésedbe benne van a válasz! azért mert szép vagy...és hát nem tom de én azt vettem észre h mostmár a legtöbb korunkbeli srác csak arra megy h megszerezzen valakit ARRRA aztán dobja és sokan nem foglalkoznak azzal h nem egy primko a lány.

Tisztelet a kivételnek!

Ha gondolod én is szivesen megismernélek.

16F

2010. aug. 4. 23:53
 5/25 A kérdező kommentje:
:S ajj de nem akarok a fiúk szemében egy dögös cicababa lenni:S idegesít már, ha felvesznek msnre myvipről, és mondják h annyira szép vagy, találkozzunk. És nem csak barétségról van szó, legalábbis, először igen, de aztán egyre többet akarnak:S...
2010. aug. 4. 23:53
 6/25 A kérdező kommentje:
*barátságról
2010. aug. 4. 23:55
 7/25 anonim ***** válasza:

esetleg mert meg akarnak dugni?

nagyon okos lehetsz, ha erre a rohadt egyszerű kérdésre nem tudsz magadnak válaszolni. te is olyan kis csitri leszel, aki végigjárja az összes fiút, és végül ribanc lesz.

2010. aug. 4. 23:55
 8/25 anonim ***** válasza:
ez az ő bajuk. úgyis rájönnek, miről van szó
2010. aug. 4. 23:56
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért mit vártál? A fiúk nem fognak felvenni csak úgy egy szép lányt,hogy "hé gyere haverkodni". Minek írod ki az msn címed ha nem akarod,hogy felvegyenek? Nincsenek barátaid,hogy msn-ről akarsz gyűjteni? Egyébként meg ez természetes,hogy egy fiú a külső alapján választ,ugyanis azt látja meg először,nem a belsődet,hogy milyen okos vagy,az majd később alakul ki,hogyha megismeritek egymást,hogy azért szeressen amilyen vagy! 20/l
2010. aug. 4. 23:58
 10/25 A kérdező kommentje:
kösz:D aranyos vagy(:
2010. aug. 4. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!