Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok fiúk csak azért akarnak velem találkozni, és barátkozni velem mert szép vagyok? :S Már kezdem unni. Pedig nem vagyok hülye lány. Véleményem szerint. (16/L)
Hát..
Elemzés :D
Kb úgy veled egyidősek lehetnek, gondolom, akikkel találkozol. Igen, gondolom mert szép vagy. Ha okos is az még tesz rá 2-t. Nem hinném hogy minden fiú, aki téged szeretne, csak a testedért szeretne. Vagy ha barátságról van szó akkor minek kérdezed?
Lehet azért, mert nekik több mindent elmondasz. Amit érzel, emberekről, vélemények stb.
Üdv.
Szia
a kérdésedbe benne van a válasz! azért mert szép vagy...és hát nem tom de én azt vettem észre h mostmár a legtöbb korunkbeli srác csak arra megy h megszerezzen valakit ARRRA aztán dobja és sokan nem foglalkoznak azzal h nem egy primko a lány.
Tisztelet a kivételnek!
Ha gondolod én is szivesen megismernélek.
16F
esetleg mert meg akarnak dugni?
nagyon okos lehetsz, ha erre a rohadt egyszerű kérdésre nem tudsz magadnak válaszolni. te is olyan kis csitri leszel, aki végigjárja az összes fiút, és végül ribanc lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!