Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, van még rajtam kívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, van még rajtam kívül más is köztetek, aki a szép lányokhoz nem mer még szólni sem, se barátkozni velük, mert olyan kis senkinek érzi magát hozzájuk képest?

Figyelt kérdés
Én ezért elkerülöm a szép lányokat élőben is, neten meg fb-n, nem is foglalkozom velük. Rájuk sem merek írni, meg nem is látom értelmét, mert ők úgyis jó pasira vágynak és biztos nem az én társaságomra. A számomra nem vonzó lányokkal egész jól elvagyok, de vonzalmat nem érzük irántuk.

2012. aug. 28. 21:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne félj, menj oda hozzájuk! A szép lányok is ugyan úgy emberek, nem valami UFO-k!
2012. aug. 29. 00:04
 12/14 DeeJay Arnee válasza:
Testvér te vagy az? :D
2012. aug. 29. 09:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is voltam ilyen régen. Szakszóval nyomorék kis pöc$!

De amíg ilyen maradsz addig esélytelen, szóval változz meg! Én már magabiztos vagyok és sok csajom volt.

27F

2012. aug. 29. 11:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Istenem, hát ezt komolyan nem hiszem el, ez a legnagyobb gondod hogy "De mégis hogy nézne az ki, ha én a rút kiskacsa egy hercegnőt leszólítanék. Mások is csak néznének, hogy van ennek képe hozzá, ennek a kis senkinek, csúfságnak...." juj mit gondol 1-2 idegen. Mert amúgy meg EZEK szerint letudnád szólítani, meg más lányokkal beszélgetsz. Akkor meg??

Meg kiröhögnek, kigúnyolnak, mért más még nem röhögött ki? most tényleg, haverok, akármi? Ha nem mernél oda menni a lányokhoz úgy general akkor oké, az egy teljesen más eset, de így max sírni tudok a hülyeségeden mint együtt érezni, sajnálni.

Egyszer szedd össze a bátorságod, szánd el magad valami nyugisabb helyen, ne például egy diszkóban ahol 20-ad magával táncol miss szépség, hanem mondjuk pl ül egy padon és úgy. Aztán lesz ami lesz, ha beégsz majd szélsebesen tovább állsz és elmenekülsz. Vagy csináld direkt olyan helyen ahova kb 5% esély rá hogy újra mész oda.

2012. aug. 29. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!