Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi románcból mi baj lehet?
Figyelt kérdés
Van egy férfi,a munkahelyemen, akivel nagyon jól elvagyunk. Kívánjuk egymást,mert mindig jön utánam,meg fogdosódunk,gyakran bezárkózunk az öltözőbe és ott is elvagyunk. De mindig mondja,hogy nem lehet,mert baj lesz belőle. Én akarom őt és szerintem ő is. De mégis mi baj lehetne ebből? Ha egyszer vágyunk egymásra. Én ott tanulok ,de nagykorú vagyok.2017. okt. 14. 19:59
1/7 anonim válasza:
gondolom, az asszony.. nameg ha valaki meglát
2/7 anonim válasza:
Valamiért nem akarja h kiderüljön mi van köztetek. Erre csak ő tudna válaszolni. Lehet h van valakije?
3/7 A kérdező kommentje:
Nincs senkije,tutira tudom. Nem nős meg semmi,gyereke sincs.
2017. okt. 14. 20:14
4/7 A kérdező kommentje:
És ,akkor mi lesz ,ha ott valaki meglát? Egyszer az egyik kollega rajta kapott ,minket,hogy én jöttem ki az ő öltözőjükből. És ez a pasi bennt volt meg én. De nem tudom nem hiszem ,hogy lett volna belőle valami zűr.
2017. okt. 14. 20:17
5/7 anonim válasza:
ha pl összevesztek minden nap egymás mellett kell elmennetek és az kellemetlen lehet
6/7 A kérdező kommentje:
2 hétig leszek még ott
2017. okt. 14. 20:50
7/7 anonim válasza:
Mondjuk kirúgják, amint kiderül a dolog. Az ilyen nem marad titokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!