Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Munkahelyi szerelem/szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi szerelem/szex?

Figyelt kérdés
Szerintetek ,ha összejönnék nőként,egy ottani dolgozóval ,vagy szövődne valami kapcsolat köztünk,és rajta kapnának minket. Akkor érné a férfit valami hátrány? Nem akarom,hogy neki rossz legyen. A főnök mit szólna vagy a beosztottak? Kirúghatnák őt? Nekem nem számít hamarosan elmegyek onnan
2017. szept. 15. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a munkahelyen nyomjátok, akkor igen, ki is rúghatják, ha észrevesznek titeket.
2017. szept. 15. 19:40
 2/6 A kérdező kommentje:
De mondják,ha nem az a cég alkalmazza,hanem másik.
2017. szept. 15. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Számít? 😁 Ha elmész ne húzd az időt, hajrá!

Amúgy nem hiszem, hogy kirúgnák, ha nem okoz nagy anyagi kárt.

2017. szept. 15. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
max ha melohejen szexeltek
2017. szept. 15. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

én egyszer az éjszakás nővértd,u.g,ta,m meg a nővérszobába

mire bejött a másik és azt mondta hogy bejelenti az ügyet egy feltétellel nem

ha d,u.g,om őt is néha

szörnyű büntetés lett de aztán azzal tovább jártam mint az előtte lévővel

2017. szept. 15. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt munkahely és főnök válogatja. Nálunk rajtakaptak egyszer egy párt, hogy készülődtek csinálni, nem lett belőle semmi, de ismerek olyat akit aktus közben leptek meg, ki is rúgták és el is váltak. Én egyszer szexeltem a munkahelyen, de már csak mikor ketten voltunk és nem volt ott senki, így a biztos.
2017. szept. 16. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!