Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá magam, hogy elmenjek hivatásos nőhöz?
Figyelt kérdés
Sohasem tudtam jól kapcsolatot építeni nőkkel. Mondjuk nem is néztem ki túl jól és még sikeres sem voltam. Így valahol megértem a dolgot. Az utóbbi időben le is tettem az ismerkedésről, 26 évesen amúgy is kellemetlen lenne számomra, ha valaki előtt elkezdenék bénázni. A bénázást itt már értem a közös programokra is, hiszen én ezt nem szoktam meg. Arra viszont nagyon kíváncsi lennék milyen lehet a szex, ezért folyamatosan azon győzködöm magam, hogy ez jó lesz. Azonban egyszerűen nem tudom rávenni magam, pedig nyilván ez az egyetlen lehetőségem.2017. okt. 14. 07:56
1/8 anonim válasza:
Fejbe tedd rendbe magad, akkor legyőzheted a gátlásaid is.
Ha fizetsz egy nőnek, semmi nem fog változni. Te is tudod, az a nő nem azért lesz veled, mert elértél valamit...
Nem a megdugott nők számától leszel jobb férfi.
2/8 anonim válasza:
Mondogasd a tükör előtt, hogy "képes vagy rá Józsi"
3/8 anonim válasza:
#2: És ha nem Józsinak hívják? Na? Akkor? Akkor lelkesítsen valaki mást? Igen? A szomszédot, aki pont belát az ablakán? Hmm? Vagy a haverját? Na? Ugye? Nem mindegy!
:D
4/8 anonim válasza:
Ne gondolkodj!
Keress egy helyes, szimpatikus csajt online, hívd fel. Mondd el, hogy mit szeretnél. Nem te leszel neki az első, aki ilyesmivel keresi fel.
Nem kell gondolkodni. Csak fogd meg a telefont, és hívd fel.
5/8 anonim válasza:
Nem érdemes hivatásos nőhöz menni,pláne így nem,hogy nem tudod rávenni sem magad,utána bánnád. Meg semmi jó nincs abban a fizikai élvezeten kívül. Én tudom,voltam már néhánynál. Némelyikkel ellehet ugyan beszélgetni, de mégis csak szöget üt az ember fejébe,hogy ha kb.fél órával ezelőtt nem fizettem volna neki 15 ezret,akkor is ilyen kedvesen elbeszélgetne velem?
6/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy hivatásossal jó lesz.
7/8 anonim válasza:
Balf! Más 26 évesen már 12 éve dug vagy már rég családja van! Hol vagy te bármelyiktől is?
8/8 anonim válasza:
Vegyél egy üveg piát és nyomd be .Én is ezt csináltam.Utána már simán ment az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!