Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha a párom nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom nem akarja hogy rám menjen a spermium?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt, rendszeres szexuális életet élünk. Amikor a párom elélvez, nem akarja hogy akár egy csepp is rám menjen, szinte undorodik tőle, hogy rajtam legyen. Tudom hogy valakiket ez izgat, köztük engem is. Már többször próbáltam vele megbeszélni hogy nekem tetszene, de ő nem enged. Folyton azt hozza fel, hogy én sem engedem neki amikor meg van a menstruációm. Szerintem pedig az az undorító. Hogyan lehetne ezen változtatni, hogy engedje meg legalább azt, ha elelvezes után letisztítom....

Köszönöm az értelmes válaszokat.

2017. okt. 13. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Inkompatibilitas. Van ilyen. Mit tudsz tenni? Vagy kolcsonosen elfogadjatok egymas hulyeseget, vagy kerestek olyat akivel kompatibilisek vagytok.
2017. okt. 13. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Nézz a szemébe, és mondd:

„Akarom a spermádat!”

Ha csak nem áll kötélnek, akkor túljátszva mondhatod azt is, hogy „Akkor szerzek mástól, csak majd azt képzelem, hogy a tied. Pápá!”

2017. okt. 13. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem tőle kellene megkérdezned, hogy mit kell tegyél érte, mi nem ismerjük őt, így nehéz olyan tanácsot adni, amit ha megfogadsz, tuti belemegy.

Amúgy szexben is előfordulnak véleménykülönbségek, amiket vagy együttes erővel megoldotok, vagy elviseltek, mert szeretitek egymást.

Nálunk pont az utóbbi működik, mivel az előbbi nem jött össze :)

Kitartáson kívül mást nem tudok kívánni neked, de remélem sikerül majd elérned a célodat :)

2017. okt. 13. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Engedd a menstruáciod alatt is (nyalakodni? szexelni?), utána meg nyujtsd be a számlát.
2017. okt. 13. 23:35
 5/8 anonim ***** válasza:
hátha könnyebb lenne úgy kitalálni valamit, ha elárulod, hogy hova, hogyan szokott elélvezni ???
2017. okt. 13. 23:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Ovszerbe, sehova máshova
2017. okt. 14. 05:50
 7/8 anonim ***** válasza:
hát így elég nehéz trükközni...
2017. okt. 14. 07:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Beszéljétek akkor meg, hogy miért undorodik tőle. Én sem szeretem, szex után mindig azonnal lemostam, de addig szétkentem a csajon, amit imádott.
2017. okt. 14. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!