Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Maszturbálás utan fáj a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbálás utan fáj a húgycsövem, mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
A probléma az hogy eddig gyakran maszturbáltam viszont most 2 hétig egyáltalán nem és nagyon sok spermium jött ki és ezáltal fájt a húgycsövem, mit lehet ellene tenni?

2017. jún. 13. 23:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Csináld gyakrabban.
2017. jún. 13. 23:54
 2/5 anonim válasza:

ezzel egyszer én is így voltam csak én a szexxel.

bent voltam 3 hétig a kórházban és utána mikor megint a csajommal voltam vagy 3-4 alkalommal olyan nagy szúrós orgazmusokat éltem át,hogy csak na :D

de amúgy azért van mert hozzá volt szokva szerintem a szervezeted de ha nem múlik el akkor orvos

2017. jún. 13. 23:55
 3/5 anonim ***** válasza:

oké, ha nagyon sokat kihagyod akkor "megterheled" utána a dolgokat és fájnak.

Amúgy nekem akkor voltak szúrós, fájós érzések, amikor nem tudtam rendesen elsülni, nem ürültem ki teljesen.

Ezt úgy lehet elkerülni, hogy jól felhúzod magad és nem lassítasz le az utolsó pillanatokban, nem akarod visszatartani. Az is sokat segít, ha nem hátadon fekszel (vagyis gravitáció nem dolgozik ellened)

2017. jún. 14. 09:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat.
2017. jún. 14. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Élsz még?
2017. júl. 22. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!