Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eropolis-on prostik hirdetnek?
Figyelt kérdés
Vagy tényleg vannak olyan nők akik nem prostik és ott keresnek szexpartnert?2017. okt. 13. 18:20
1/6 anonim válasza:
Vannak, elvétve, de már sokkal kevesebben mint régen. Illetve vannak a megkeseredett (többnyire elhízott) 40-es nők, akik egymás cinikus blogposztjai alatt szidják a férfiakat, és csodálkoznak, hogy még nem jött el a herceg, miközben évek óta éjjel-nappal az oldalon lógnak. :D
2/6 anonim válasza:
Nő vagyok és nem prosti és ott kerestem.
3/6 A kérdező kommentje:
És összejött valami onnan?
2017. okt. 13. 20:07
5/6 anonim válasza:
Van külön negyedük is. Szóval vannak.
6/6 anonim válasza:
Nők vannak fent, de sok köztük a kamu profil és az inaktív. Meg néhány nő igényei nem állnak arányban a kinézetükkel. Talán Budapestről esélyesebb ott szexpartnert találni, onnan sok online nő van. Viszont sokat elmond az oldalról, hogy kb. fél éves ott tartózkodásom alatt, csak egy nyalatógéppel tudtam találkozni párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!