Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/5 anonim válasza:
Az,hogy sok a kamus és egy idő után eltűnnek az emberek.
2/5 anonim válasza:
Elég lepukkantnak tűnik. Szerintem lehetetlen egy jó netes oldalt csinálni. Mert egyrészt sokkal több lesz a pasi, másrészt meg a tényleg jó nők találnak enélkül is könnyen partnert. szóval a végén lesznek azok a nők, akiknek azért nem olyan egyszerű szex partnert találni, de akik mégis tök magas igényeket támaszthatnak, mert kevés a nő. Aminek meg az lesz a vége, hogy a normálisabb pasik vagy lelépnek vagy tényleg csak használják, akiket találnak. Ez meg oda vezet, hogy a nők is elégedetlenek lesznek hiába van sokkal több pasi. És gondolom ezért van az, hogy a hölgyek bemutatkozó oldalát olvasva nem annyira azt érzem, hogy hű ez de kedves, de írnék neki.
3/5 anonim válasza:
nekem régebben elég sok pozitív tapasztalatom volt az oldalon, azóta nem tudom, hogy mi változott.
4/5 anonim válasza:
A felülete elég 90-es évek de a rendszer maga jó. Kamus ott is van mint mindenhol, de viszonylag jól ki lehet őket szűrni.
5/5 anonim válasza:
Elavult felület, Macről a chat sem működik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!