Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valakinek sikerült már?

Valakinek sikerült már?

Figyelt kérdés

Regisztrálam egy szexpartner kereső oldalra, de akárhány levelet írok nem kapok még egy választ sem. Legyen az dagadt, jól kinezo nő, vagy akár egy 50 éves mama...Pedig nem azzal kezdem, hogy jon-e dugni.

Profilkepem sem hinnem, hogy undorító lenne

[link]

2014. nov. 5. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Ilyen profil képpel felejtsd el! Mert kigyúrt felsőtest,ezzel mit akarsz sugallni? Inkább egy ruhás,arcos képpel többre mész! Válald fel magad,kit érdekel egy kigyúrt felsőtest,szerinted? Az arcod több mindent elárul,1001 ilyen pasinak van ilyen teste,na és??

Az arc,a szemek,mosoly,a beállítás stb....

DE így,én sem írnék! Nem kérek privit. 27/L

2014. nov. 5. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek maximálisan igaza van. Privátban meg elküldhetnéd, mit írtál a levélben.
2014. nov. 5. 21:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, végülis igaza van.

De akkor sem értem, hogy amikor valakinek egy segg a profilképe, vagy a melle esetleg egy mesefigura, akkor azzal mi a helyzet?

2014. nov. 5. 22:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Változó mit írtam, de a legtöbbnek profilképe sincs, így egy szívesen ismerkedék veleden kívül sokat nemtudok írni. Az üzeneteket olvassák, mindennap látogatják az oldalt mégse írt még egy sem. Bezzek ratyiktól már kaptam üzenetet, pedig kiírtam világosan hogy nem érdekelnek :D

Nem mintha nagy katasztrófa lenne, csak nem értem hogy akkor mégis mi a fenét akarnak ott a nők.

2014. nov. 5. 22:50
 5/5 anonim válasza:

Első válaszolónak meg csak annyit hogy 637247 csaj néz ki legalább úgy ki mint te én egész biztos vagyok benne csak egy kicsit el vagytok magatoktól szállva a sok kanos 2000 levél számtól de nem ettől leszel jó csaj mert sokan átbasznak milyen szép vagy.

Amúgy meg tök mindegy milyen képet raksz ki olyan elvárásaik vannak már a nőknek hogy vicc. :D

2018. máj. 14. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!