Valakinek sikerült a world of warcraft-n vagy más hasonló játékon keresztül párt találnia, ha igen hogy?
Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 17:34
1/7 anonim válasza:
Ben 10 Omniverse játékon találtuk egymást,az két éve volt és már lassan 1 és háromnegyed éve járunk
2/7 anonim válasza:
Én csak lányként játszottam egy keveset vele, de nem ismerkedés céljából? :D
3/7 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek sikerült összejönnie valakivel, aki amúgy egy borzasztóan idegesítő pi csa volt és körülbelül 2 hónap után szakítottak is.
Soha ne jöjj össze klánvezetővel...
4/7 anonim válasza:
Az összes wowos csaj, akit ismerek 15 éves korára már defektes és idegbeteg.Nem viccelek :D Egyik sem volt 100-as azok közül, akikkel eddig összefutottam.
5/7 anonim válasza:
persze rhczás közbe ő volt a tank akit mindenki szidott, ezért felajánlottam neki, hogy megtanítom tankolni, és így több lett belőle.xd (jk)
6/7 anonim válasza:
Ismerek olyanokat, akik összehaverkodtak, munkát találtak egymásnak, de olyat is, aki nőt talált, majd megkérdezem a részletekről.
7/7 anonim válasza:
4 éve goan ismerkedtem meg vele :) azóta is tart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!