A gyaloglo.hu-ról, a chat.hu-ról és a eropolis.hu-ról milyen véleményetek van?
Figyelt kérdés
Mennyire aktív, milyen emberek járnak fel?2013. dec. 28. 23:29
1/4 anonim válasza:
Én eropolisnak a meleg sexchat oldalát ismerem, igazából az ott lévők 99%-a szexpartnert keres és a farkát veri a kamerába, szóval nem vagyok túl jó véleménnyel róla.
27/F (meleg)
2/4 Költőnő? válasza:
chat.hu-n sok a kiverem, nézed, szia mi van rajtad, korod, honnan, van valakid idióta söpredék, de vannak nagyon értelmes, értékes emberkék is
mire kellene, ismerkedni?
3/4 anonim válasza:
Ugy 6 eve jarok chat.hu-ra, tenyleg sok a farokvero paraszt, de van mellette boven normalis is. Anno ott ismertem meg exem is, meg sok ismerosom van onnan, szoval tenyleg ra lehet bukkanni ertelmes emberekre.
4/4 anonim válasza:
Az eropolis.hu egy homoszexuális társkereső, ahová heterokat is beengednek, hogy a homoszexuálisoknak nagyobb legyen a merítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!