Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 évesen vér ciki szűznek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen vér ciki szűznek lenni, hol találok végre olyat aki?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok még 20 éves leszek nem sokára. Tudom..nagyon ciki,valami baj van velem, selejtes vagyok,hibàs, lelki gondjaim vagy kötődési problémám lehet, gátlàsos vagyok és ronda.

Tudom,hogy ma már a férfiak 99%-a nem kezd szűz lánnyal,macera,túl sokat kell várni (2,3,4 hónapot akár..ez ám a világ vége...) bénázik,nem tud jól szopni,nem szeretnek tanító bácsik lenni,undorodnak a vértől,jobb ha egy csaj tapasztalt és tudja mit kell csinálni.

Szóval arról már nem is merek álmodni,hogy majd megismerkedek valakivel,akit komolyan érdeklek és nem felszínes,nem csak dugni szeretne..szóval akivel ismerkedhetek, találkozhatok,aztán majd alakul magától,de nem fogok vele szexelni 1-2 hét után..és fél évet sem fogok várni ez is fix. Szerelemről,szeretetről,bizalomról,értékrendről inkább ne beszéljünk.

A kérdésem,hogy HOL lehet keresni olyan férfit akivel el lehetne veszíteni a szüzességem? Neten próbálkoztam,de nem volt valami eredményes és nem is bízok ezekben a netes hapikban. Ez kilőve..itt sem kérek privátot amúgy, nem akarok ismerkedni neten.

Valakinek más ötlete van? Köszi előre is :)

2017. okt. 12. 17:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Reménytelen eset vagy.
2017. okt. 12. 20:56
 12/15 anonim ***** válasza:
54%

Tehát te várni akarsz a szexszel, de keresni akarsz olyat akivel el tudod vesziteni, hogy aztán ne kelljen várni ha találtál magadnak párt?

Na várjá, amit itt leirtál, hogy "akit komolyan érdeklek és nem felszínes,nem csak dugni szeretne..szóval akivel ismerkedhetek, találkozhatok,aztán majd alakul magától"

na ilyet az életbe nem találsz ilyen hozzáállással. Ha ribi akarsz lenni ribizliskedj, ha meg nem akkor ne, ennyi.

2017. okt. 12. 21:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek egy lányt, aki 24 éves és még szűz, de egyáltalán nem tartja ezt gáznak és szerintem tényleg nem az. Mert hát miért lenne az? Nem találta még meg a párját és kész, ennyi. Nincs ebben semmi szégyellni való.

Szerintem jobban járnál, ha várnál. De tudom, a te életed, te döntöd el, hogy mikor és hogyan veszted el.

2017. okt. 12. 22:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne az legyen a kérdésed hogy "HOL keress olyan pasit akivel elvesztheted a szüzességed" hanem hogy hol találj párkapcsolatot mivel a szexualitás szerintem nem egy olyan dolog ami csak 1x-es alkalom egy idegennel. Én 18 évesen vesztettem el párkapcsolatban és nem tartottam cikinek. Nekem is van olyan ismerősöm aki több mint 20 és még szűz de ő is várja a megfelelőt. Persze valakinek elég az hogy ha buliba megdugják vagy kifejezetten azt találja izgatónak vagy csak kiakarja élni magát mielőtt párkapcsolatba kezdene. Ezt mindenki maga döntse el. Nem ciki hogy szűz vagy még. 20/F
2017. okt. 13. 05:09
 15/15 anonim ***** válasza:
60%

Hol kerestél a neten ilyen férfiak után? Milyen oldalon?

Hogy a kérdésedre válaszoljak (mert morci leszel, tudom, ha ez megint elmarad): Keress társat normálisan, mintha mi sem lenne. Ha találsz valakit, aki szimpi, és ő is neked, akkor őt nem fogja zavarni. Akit meg zavar, így járt. Az a 99% nem tudom, honnan jött.

De most hogy se privátot nem kérsz, se annak nem örülsz, ha válaszol valaki, mert nem a kérdésre válaszol szerinted, mit mondjak mégis? Így nem lehet segíteni...

2017. okt. 13. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!