Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki az, aki tudja magáról h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az, aki tudja magáról h tényleg jó az ágyban és nem csak a szája nagy?

Figyelt kérdés
23/L

2017. okt. 12. 15:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Ha gumival kel az gáz. De nélküle tényleg jol csinálom + sokat gyakoroltam orálisan. Volt nő ki tanított. 26f
2017. okt. 12. 15:48
 12/31 anonim ***** válasza:
A kérdező pasi, és innen akar hancúrpajtást!
2017. okt. 12. 15:52
 13/31 anonim ***** válasza:
Én meg azt tudom magamról, hogy nem vagyok különösebben extra, mivel a teljesítményem nagyban függ attól, hogy ki a partner. Ha nincs összhang, én kifejezetten béna vagyok.
2017. okt. 12. 15:54
 14/31 anonim ***** válasza:

Én szerintem nem vagyok valami nagy szám az ágyban, de persze ez relatív, hogy ki mit tart fontosnak.

Fiatalon, kevés tapasztalattal, mikor sikerült orgazmust okoznom azt hittem szuper vagyok, ilyen jó senki sem, de az évek során azért kinyílt a csipám.

Egyszerűen láttam már Swingerben másokat élőben dugni, és azért az ember elgondolkozik néhány igen merész mutatvány után, hogy van mit tanulnia.

Sokan azt hiszik, hogy jók, de az a baj, hogy jó és szuper között nagy a különbség.

Én nagyon kreatív vagyok az ágyban, szeretek bolondozni, nagyon odafigyelek a páromra, akkor jó a szex ha van legalább 1 orgazmus (ha nem három), méretemmel sincsen baj, mégis egy igazán profi szerető mellett eltompul a tehetségem.

Nem azt mondom, hogy nem lehet megtanulni, sőt, inkább csak azt mondom, hogy ez tanulható, de a legtöbben megállnak az "na ez jól esett" szinten és azzal beérik.

2017. okt. 12. 15:56
 15/31 A kérdező kommentje:

Micsoda élettörténetek vannak itt :D

Köszi a válaszokat! :*

2017. okt. 12. 16:00
 16/31 anonim ***** válasza:
A szám nem nagy, sőt...kifejezetten kicsi. De objektívan nézve tökéletes amit nyújtok. Bárkinek elég lenne.
2017. okt. 12. 16:11
 17/31 anonim ***** válasza:

Mindenki állítani fogja, hogy jó, de nem csak az egyéntől függ, hogy mennyire jó. Mert lehet, hogy a teljesítménye tudása, valaki számára nagyon jó, van akinek elmegy, és van akinek meg kevés lesz, mert pl. nem elég kreatív, fantáziadús. Az, hogy ki milyen az ágyban függ a partnertől.

Orgazmust okozni alapjáraton nem nagy kunszt. De egy érdekes, élvezetes úton eljutni az orgazmusig, feszítve a kéj húrjait, már más kérdés. :)

Eddig velem is elégedett volt minden partnerem, maximálisan. De nem tudhatom, hogy a soron következőnek is ugyanolyan intenzív élmény leszek e, mint pl. a kettővel ezelőttinek?

2017. okt. 12. 16:16
 18/31 anonim ***** válasza:
Én szerintem én igen. Tapasztalat van,általában egy csaj megél velem 4-5 orgazmust és sose panaszkodtak.A legdurvább az volt mikor a partnerem utána lábra se tudott állni akkora orgazmusa volt. De ki tudja nem biztos hogy ez mindenkinél így lenne.
2017. okt. 12. 16:39
 19/31 anonim ***** válasza:
43%

G-pontos orgazmust okoztam már több olyan nőnek, akinek előtte más nem. Volt akit (kizárólag a) mellbimbóival juttattam orgazmushoz.

A többit döntsd el te ;-)

2017. okt. 12. 16:40
 20/31 anonim ***** válasza:

Én. Tapasztalat, eddig dicséret, panasz semmi.

De igazából mit vártál erre a kérdésre?

23F

2017. okt. 12. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!