Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet megállapítani egy nőről, hogy az ágyban nagyon perverz?
Vannak valamilyen látható jellegzetességeik a személyiségükben, amiből lehet arra következtetni, hogy pl szereti a BDSM-et, vagy az anált, vagy valami mást?
Nekem pl a teletetovált metálos nőkről van olyan megérzésem, hogy szeretik a BDSM-et, de még nem dugtam ilyen nőt, ezért nincs rá bizonyítékom.
Ez hulyeseg ...
Azert mert tetovalt valaki meg nem biztos h szereti
Azért tettem hozzá, hogy ilyen rocker/metálos nőről van szó, aki fekete szerelésben jár, és pl Marilyn Mansont hallgat.
Na az ilyenekből kinézem.
Sehogy.
Több olyan barátnőm volt, aki szolid kinézetű, visszahúzódó picit félénk is. És amikor arra kerül a sor, akkor őrülten szenvedélyesek és perverzek voltak.
És volt olyan barátnőm is, aki ha belépett a szobába, akkor ő volt ott a nő: a jóízlés határain belül harsány és picit magamutogató volt, igényesen öltözködött (nem ku*vásan), de az ágyban roppant bizonytalan volt és csak egyféleképp volt neki jó, de úgy sem élvezte túlzottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!