Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vettétek észre? Értelmes/művelt nő/lány kevésbé perverz (vagy egyáltalán nem), mint a butább társaig?
Figyelt kérdés
Én azt kezdem észrevenni, hogy a butább lányok sokkal vagányabbak az ágyban, pedig sajnos az értelmes, okos, kedves lányokat sokkal jobban szeretem...2017. okt. 5. 16:40
1/8 anonim válasza:
Én nem mondanám ezt. Ismertem butácskább lányt, aki fadarb volt az ágyban, olyat is aki egyetemet végzett, értelmes nő volt, de szintén bot volt. De akad bőven ellenpélda is, hülyeség általánosítani.
2/8 anonim válasza:
Egyáltalán nincs korreláció a kettő közt.
Max valami olyasmi lehet benne, hogy mondjuk művelt nők közt több akadhat, akik meg akarnak felelni különféle sztereotípiáknak, vélt vagy valós társadalmi elvárásoknak, vagy így-úgy nehezebben engedik el igazán magukat.
De amúgy egyáltalán nincs korreláció ezek közt.
3/8 anonim válasza:
a kettő nem függ össze semmilyen módon
4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én azért így vettem észre, eddig a legjobb nő
az ágyban akivel voltam nagyon buta volt - pont emiatt dobtam -, a legértelmesebb meg olyan volt mint egy robot, és közte a skálán nagyjából tényleg eszerint el tudom helyezni a nőket, akikkel voltam.
Mostanában sokat gondolkozok, hogy vajon rosszul döntöttem-e, hogy dobtam azt a buta nőt.
2017. okt. 5. 16:55
6/8 anonim válasza:
pedig közöttük is akad kiemelten perverz! Csak sajnos kevesen vannak, akik kellőképp műveltek, ezért lehet magasabb az arány
7/8 anonim válasza:
Nincs ilyen összefüggés szerintem sem. Én egyáltalán nem tartom magam butának, de én is bevállalós,izgis, perverz lány vagyok.
8/8 anonim válasza:
Én eddig szerencsére pont az ellenkezőjét tapasztaltam! A butácskább nők minden átlagosat megtettek, de nem tudták izgalmassá tenni a dolgot. Egy intelligens nő viszont szélesebb látótérrel rendelkezik a szexuális kultúra terén is! Az utóbbi esetben pedig eszméletlen jó együttlétek voltak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!