Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szeretitek ha szopás közben a lány rásegít a kezével is, vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
2017. okt. 11. 10:50
1/12 anonim válasza:
Igen, főleg ha a gátam vagy az ánuszom masszírozza.
2/12 anonim válasza:
kezeket a zacsira ;) nem kell hozzá a kéz )
40/F
3/12 anonim válasza:
Én csak alul szoktam kicsit gyűrűszerűen ráfogni a hüvelyk- és mutatóujjammal körbezárva, épphogy megszorítva, esetleg leheletnyit fel-le mozgatva. Eddig minden pasim imádta.
34/N
4/12 anonim válasza:
Én jobb szeretem, ha nem használja a kezét. Ami izgat, ha közben lefogja a kezemet a kezével, hogy én se tudjak vele mit kezdeni, és úgy juttat el szájjal a csúcsra. Ez a legizgatóbb, és a legtetszőbb dolog, amit közben a kezével tehet.
40/F
5/12 anonim válasza:
ha jól csinálja, akkor élvezetes
6/12 anonim válasza:
Markoljon rá a herékre, masszírozza őket, csókolgassa is, bekapja és szopogassa őket, gátmasszázs, fenékujjazás stb. Makk masszírozása, fitymafék ujjbeggyel való kényeztetése. Ezek mind-mind csodásak.
7/12 anonim válasza:
Ahogy leírták páran, ez ezért jó, az meg azért. Mikor mi esik jobban.
8/12 anonim válasza:
Szerintem jobb ha szopas kozben rasegitenek kezzel. Maszirozza kozben a golyoimat. Es foleg ha nem farad el annyira a szaja talan eselyes vagyok egy masodik menetre oralisan ;)
9/12 anonim válasza:
3. Én is imádnám! És te is engem!
10/12 anonim válasza:
Attól függ, mi a cél. Előjáték gyanánt ne segítsen rá, de ha csak egy gyors numera a cél, akkor mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!