Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számba élvezett, de képtelen voltam lenyelni a barátomnak. Most cikinek tarthatja ezt?
Bazzeg hát én besz*rok :D :D
Néhányan voltuk csak akik valóban a kérdésre válaszoltunk, és megmondtuk, hogy ja, valószínű rosszul esett a barátjának, hiszen nyilván ez a helyzet. Mások meg cssak szidták a csávót, hogy milyen paraszt stb.
Természetesen mi vagyunk lepontozva, a szidók meg föl ^^
Hát figyelj, én nem ízlelgetem, hanem gyorsan lenyelem, de nem undorral, mert akkor nem csinálnám. Persze az ízét még így is érzem, de így, hogy tudom, hogy a páromnak ezzel mekkora örömet szerzek, így ez mindent megér.
Te ilyen vagy, szerintem nem gáz, a barátod semmiképp se erőltesse, majd ha lesz kedved esetleg később kipróbáljátok megint így, hátha hozzászoksz. Ha nem, meg nem, ha szeret a barátod úgysem emiatt szeret, és elfogadónak kell lennie ebben a helyzetben.
24N
Én sem nyelem le.
Ex egyszer lenyelette velem, én meg ahogy leért vissza is hánytam.
A barátom nem erőlteti, mert szopni jól szopok - mélytorok, nyelvjáték, ajakjáték..., csak ez marad ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!