Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számba élvezett, de képtelen voltam lenyelni a barátomnak. Most cikinek tarthatja ezt?
Szerintem kiábrándító, ha valaki fuldokol vagy gyorsan törülközőt csavar magára, hogy rohanhasson a fürdőbe kiköpni az anyagot... volt ilyenhez szerencsém, nem esett jól. Paraszt módon fogalmazott a barátod, meg itt egy-két válaszadó is, de az igazság tényleg ez, ha én élvezettel habzsolom a puncit, legyen akármilyen íze, fordítva én is elvárok egy kis tiszteletet. VAGY ha nagyon nem megy, akkor ne vállalja be a lány, nem csak a szájába lehet élvezni... ott vannak a mellek, az arc, a popsi, a pocak, a vénuszdomb... egy kis kreativitás, de ne bénázzunk már szex közben, amikor annak teljesen másról kéne szólnia!
25f
De egy suttyó paraszt a barátod! Miért erőltet olyat a szexben ami neked nem esik jól? Ez nemcsak bunkóság de nagyfokú önzés is.
Beszéld rá egy hármasszexre egy homokos fiúval, baszasd meg vele keményen és szpoasd is meg és dobd ki a pitsába.
#11-es, én igazat adtam neked
24L
A barátnőm is a szájába kéri de nem nyeli le és soha nem is tette. Nekem ennyi is elég!!
26F
Én soha senkitől nem vártam el, hogy lenyelje, sőt azt sem, hogy kötelezően a szájában menjek el. Én mindíg szólni szoktam ha elmegyek, és abszolút nem sértődom meg, ha a végét kézzel fejezi be a partnerem.
A szexnek soha nem a kényszerről és az elvárásokról kell szólnia, hanem mindkét fél élvezetéről...
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!