Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden puncinak egyforma az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden puncinak egyforma az illata?

Figyelt kérdés

Van barátnőm és jól is kijövünk, szerelmes is vagyok, de sokszor megkívánok más csajokat, dögösebbeket...

Megéri megcsalni egyszer élünk alapon, vagy kb ugyan azt az élményt nyújtja minden punci és tényleg csak a csomagolás más?

Amúgy mindenre kapható barátnőm, szóval nem ilyen gondjaim vannak... egyszerűen ezen dilemmázok, hogy vajon közel ugyan olyan e minden csajjal, vagy tényleg jobb lenne egy dögösebbel?

Akik szerint bunkó vagyok, kíméljenek...

2017. okt. 10. 08:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
52%

Jelentős.

Ha igazi puncis kalandokra vágysz, és belekódtólni az életbe, javaslom láss világot. Ezeket a puncikat próbáld ki minimum: japán,koreai,néger,spanyol,argentin,mexikói,orosz,indiai,arab,

Nem csak a punciról van szó, hanem ezen élmények után felnézel az égre. Hazádra gondolsz, Magyarországra...és megérted.

2017. okt. 11. 05:04
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, csak az első oldalt olvastam el. Kérdező, ezt az oldalt a bűn nélkül való jellemóriás kamaszok uralják. Itt megcsalásról írni nagyobb bűn, mintha az anyjukat szidnád. Te is voltál idealista kamasz, neked is fekete vagy fehér volt minden, és ugyanilyen erkölcsi fárosz voltál te is. Ez a dolgok rendje.

Ami a kérdésedet illeti, a puncik szaga általában véve hasonló, csak kinek erősebb, kinek halványabb. Kivéve, ha valamilyen bakteriális, vagy gombás fertőzés is jelen van, mert olyankor még az a kérdés is felmerülhet a férfiemberben, hogy vajon eláll-e még holnapig? :-))

Az íze viszont kifejezetten változó. A természetes punciíz amolyan rezes tisztaságot idéz, de van, amelyik a savanyított káposztára emlékeztet.

2017. okt. 11. 17:56
 23/24 anonim ***** válasza:
Mennyi erkölcsös ember van itt:)
2017. okt. 11. 19:11
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Illatra is van különbség szerintem. Exemnek jó illatú volt a többi pár nem. :D Íz viszont szerintem ponthogy hasonló. Talán kinek kicsit sósabb kinek nem. Megcsalni nem éri meg. Max kidobni és világot látni. Én is ezt tettem csak épp 22 évesen. Több nem lettem,nincs skalpértéke már ezeknek és kevés a normális. Megbánni nem fogod mert majd találsz mást és örülsz hogy megtaláltad utólag. Ha vele maradsz akkor kétesélyes a dolog. Vagy lutris megoldás hogy szünet. De ne csald meg légyszíves.
2017. okt. 12. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!