Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden puncinak uyanolyan az íze, és az illata?
Figyelt kérdés
Természetesen egy ápoltra gondolok,és a puncinedv ízére,aki sok nőt kostolt mindegyiknek más,vagy zömében ugyanolyan?2017. máj. 29. 19:27
2/11 anonim válasza:
Hasonlóságok akadnak de azt hiszem nem volt két teljesen egyforma
3/11 anonim válasza:
Egy haverom meselte hogy par bnojenek kifejezetten halszagu es halizu volt.
A ferjem szerint az enyemnek olyan az ize mint annak a baracklenek amibe van es azik befottkent. Tehat ilyen edes-barackos.
Ugyhogy nem egyforma gondolom
22L
4/11 anonim válasza:
Nem, kettőhöz volt eddig szerencsém.Persze van hasonlóság.18/F
5/11 anonim válasza:
Hát.. kóstoltam már néhányat, az alapíz az ugyan az, de egyébként mindegyik egy nagyon kicsit más... alapból mindenkinél más a mennyiség is, meg gondolom a kajától kezdve minden befolyásolhatja talán, de a hüvely nagyon pontos ph-ja és a baktériumflórák mennyisége-aránya is mindenkinél kicsit más és ezek mind-mind kissé befolyásolhatják, gondolom én.
6/11 anonim válasza:
biztos, h nem egyforma, mivel a nők hormonháztartásától függ, az étkezésétől, és hogy van-e benne vmi baci vagy sem, azoknak az egyensúlyától.
7/11 anonim válasza:
aki sokat dohányzik annak olyan mintha egy balatoni keszeget nyalogatnál
8/11 anonim válasza:
Hat megsugom meg ciklus kulonbozo idopontjaiban is mas az illata(legalabbis nekem mensi elott es utan erosebb) , szoval sztem biztos, hogy eltero szemelyenkent is. Izrol nyilvan nem tudok nyilatkozni.
9/11 anonim válasza:
VAN aminek poklás dög szaga van, de elvétve akad jó illatú is. Azért ne veszítsük szem elől, hogy egy női segg is szét tud rohadni egy 40 fokos nyári napon, és egy nő is szar.-ik huggyozik ahogy egy férfi.
10/11 anonim válasza:
Ha nő lennék, akkor az enyémnek tuti tetőtéri kőzetgyapot illata lenne xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!