Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden puncinak egyforma az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden puncinak egyforma az illata?

Figyelt kérdés

Van barátnőm és jól is kijövünk, szerelmes is vagyok, de sokszor megkívánok más csajokat, dögösebbeket...

Megéri megcsalni egyszer élünk alapon, vagy kb ugyan azt az élményt nyújtja minden punci és tényleg csak a csomagolás más?

Amúgy mindenre kapható barátnőm, szóval nem ilyen gondjaim vannak... egyszerűen ezen dilemmázok, hogy vajon közel ugyan olyan e minden csajjal, vagy tényleg jobb lenne egy dögösebbel?

Akik szerint bunkó vagyok, kíméljenek...

2017. okt. 10. 08:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%

egy gyökér vagy ha meg akarod csalni, inkább szakíts azt azzal dugsz akivel akarsz...

gondolj bele neked hogy esne ha ő fűvel fával dugna melletted

2017. okt. 10. 08:43
 2/24 anonim válasza:
100%
Nem éri meg megcsalni. :)
2017. okt. 10. 08:44
 3/24 anonim ***** válasza:
83%
Csald meg v ha van benned egy kis pucaver, mar most elhagyod. Es akkor talal maganak valo nornalos fiut. Akinek meg lehet jobb is a farka a tiednel :)
2017. okt. 10. 08:45
 4/24 anonim ***** válasza:
95%
Emiatt nem éri meg félrelépned. Nagyjából minden pina ugyanolyan, csak a keret más.
2017. okt. 10. 08:45
 5/24 A kérdező kommentje:
#1 szövegértési gondjaid vannak.
2017. okt. 10. 08:46
 6/24 anonim ***** válasza:
86%

Ha ezen el kell gondolkodnod,akkor hagyd a fenébe a barátnődet,nem érdemled meg.Primitív vagy.

Tudom,én se tudok szöveget értelmezni,akár csak az első..

2017. okt. 10. 09:06
 7/24 A kérdező kommentje:
Jajj ne csináljatok úgy, mintha ti homokba dugott fejjel vakon élnétek és soha nem kívánnátok meg mást... egy kérdést tettem fel, tapasztaltak véleményére vagyok kíváncsi, megéri e, vagy nincs nagy különbség nő és nő közt.
2017. okt. 10. 09:17
 8/24 anonim ***** válasza:
94%
En nem kivanok. Mert te egy fszfej vagy, ne kendd masra te szerencsetlen :D
2017. okt. 10. 09:29
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

#7: #1-es vagyok:

2 komolynak induló kapcsolatom volt, SOHA nem gondolkodtam a megcsaláson, hűséges típus vagyok

azóta volt 2 BDSM kapcsolatom ahol volt testiség, mellette pár erotikával fűtött játszadozás

ha valaki mellett vagy, akkor maradj hűséges, nem éri meg másik puncira menni...

van egy csaj akit nem rég a pasija megcsalt, mert a csaj túl odaadó volt, sajnos van ilyen gyökér is...

inkább élvezd ki a barátnőddel azt, hogy ismeritek egymást és kalandozhattok, kipróbálhattok új izgalmas dolgokat

2017. okt. 10. 09:32
 10/24 A kérdező kommentje:
33 vagyok, van egy kis kapuzárási pánikom, mostanában kezdtek el fiatal nagykamaszok is csókolomozni... 10 éve vagyunk együtt, én még csak vele voltam, és nem tudom, milyen mással... ezért kérdezek, mert ha kihagyok valamit, akkpr most kellene kitapasztalni mikor még "megtehetem" de ha a többség azt mondja, semmit nem hagyok ki, akkpr nyilván így is van... sajnos csak csupa agglegény meg szüzen fog meghalni haverjaim vannak, tőlük nem tudom megkérdezni az ilyen tapasutalataikat, mert nincs nekik... tehát olyanok véleménye érdekel, akik több nővel voltak már... van olyan szintű minőségbeli különbség punci és punci közt, vagy nincs?
2017. okt. 10. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!