Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok, ha a párotok androgün lenne?

Figyelt kérdés
A párotok a nőkhöz vonzódna viszont teljesen le lenne szőrtelenítve és ahogy közelebbi viszonyba kerültök tőletek kérne tippeket, hogy hogyan viselkedjen és nézzen ki nőiesebben, hogy egy női és férfi közötti állapotot tudjon elérni, mert így érzi jól magát.

2017. okt. 9. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Nem lenne a parom...
2017. okt. 9. 21:19
 2/8 RRR ***** válasza:
78%

itt ma megint tanultam újat!

..

2017. okt. 9. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Biztos, hogy nem lenne a párom. Én a férfias férfiakat szeretem.
2017. okt. 9. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
Adnék neki egy hajkefét, és mondanám neki: döntse el, hogy csinosítgatja vele a frizuráját vagy a s.eggébe dugja...
2017. okt. 9. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
Ez már inkább olyan metroszexuális dolog nem?
2017. okt. 9. 21:38
 6/8 anonim ***** válasza:
23%

Ezen az oldalon mindig tanul újat az ember... androgün... legyél inkább átlagos férfi, ne egy idióta. Akkor a csajodtól kérdezhetnél hasonló fa**ságokat.

25f

2017. okt. 9. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:
29%
Nem lenne a parom. En az olyan ferfiakhoz vonzodom, akik nem csak attol ferfiak, hogy penisz van a labuk kozott.
2017. okt. 10. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:
8%

"A fiúknak fütyije van, a lányoknak meg puncija." - by Arnold Schwarzenegger (vagyis nem ő mondta, hanem a filmjében egy kisfiú)

Az androgünök meg nem léteznek. Szexualitásban pedig a 3 alapot tudom elfogadni, amik közül egy arról szól hogy valaki mindkét nemhez, kettő pedig arról hogy egy-egy adott nemhez vonzódik valaki.

2017. okt. 10. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!