Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha barátom reggel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha barátom reggel igényli az orált, de megizzad éjjel és büdös lent a bőre (nem a pénisze)?

Figyelt kérdés
Legutóbb hányingerem volt már.:( Nem tudom, mit tegyek, de nem akarom megbántani, viszont így nem bírom.:(
2017. okt. 9. 16:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok

Nem hiszem, hogy (a tűrésen kívül) van olyan megoldás amivel nem tudja meg, de miért sértődne meg, ha megoldást keresel? Az emberek izzadnak, aminek általában nem jó szaga van, ezt természetes. Csak mond el neki, hogy mi a problémád, és hogy karod csinálni, de így rossz neked, és még az is lehet, hogy ő talál ki valami megoldást erre.

2017. okt. 9. 17:17
 12/21 A kérdező kommentje:

Neken is csinálja reggel, szóval ez nem alternatíva.:(

Más nem tapasztalt ilyet? Vagy csak én akadok fent ezen?

2017. okt. 9. 17:26
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet valaki ilyen szolgalelkű, már ne haragudj?

Előbb-utobb le fogod hányni, úgyhogy szólj neki szerintem hogy te jobban szeretnéd fürdés után

2017. okt. 9. 18:14
 14/21 anonim ***** válasza:
16%
Megtanítod arra, hogy fürdés után fújja be este alul magát izzadásgátló dezodorral. Nekünk a Rexona vált be erre a célra. Garantáltan még reggel is jó illata lesz.
2017. okt. 9. 18:14
 15/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, nálatok is volt akkor ilyen gond? Hogy reagált a párod, mikor szóltál neki?
2017. okt. 9. 18:24
 16/21 anonim ***** válasza:
84%
Soha nem volt ilyen gond, mert én egyébként is para vagyok és alapból is hintőporoztam magam, illetve reggel nem igen engedjük “oda” egymást szájjal amíg nem mosakodtunk. Én eleve is olyan tiszta vagyok, hogy egy teljes munkanap után se tudom megállapítani orral, hogy melyik gatya volt rajtam aznap vs frissen mosott gatyák. A dezodor újabbkori fejlemény, magam vezettem be, mert így még egész nap izzadva is teljesen tiszta illatom van. :)
2017. okt. 9. 18:34
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Tiszta gáz,hogy azt se mered közölni a pároddal,hogy mossa meg mert így nem kívánatos. Ha ez megbántja akkor gyökér,de így te is gyökér vagy kérdező ha ezt se vagy képes jelezni. Szagold csak ha ennyid eszed van
2017. okt. 9. 18:41
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarod megbántani, de szenvedsz miatta. Gratula....

A barátnője vagy, vagy a rabszolgája?

Mondd meg neki. Nincs mit szégyellni. Célozgatással egy pasinál nem sokra mész.

2017. okt. 9. 19:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Menjetek el együtt tusolni.
2017. okt. 9. 21:28
 20/21 anonim ***** válasza:
apám, újabb marha egy kérdés... büdös, de megbántódna... vagyis husztustalan és túl érzékeny is... talán kva sok pénze van, vagy miért szopod le?
2017. okt. 10. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!