Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki már megcsalta a párját az mindig használt gumit?
Alap az Óvszer alkalmi,egyéjszakás és pláne félrekefénél.
Aki nem használ gumit az egy marha.
23 N
Nem. Mivel sosem ribikkel, könnyűvérű lányokkal csináltam (már aki két csajjal csináltam), hanem ugyanúgy normális, aranyos, visszafogott lányokkal.
Konkrétan az egyik szeretőmnek én voltam a második férfi az életében, előtte csak egy középiskolai barátja volt két évig. (És őt is ismerősi körben ismertem meg, szóval bőven tudtam volna ezer forrásból, ha egy ribi).
Nagy meglepetés: Soha nem is kaptam/kapok el semmit. És nyilván a csajokkal sem egyszeri alkalomról volt szó, hanem hónapokig összejártunk mondjuk átlag heti egyszer.
Talán ha meg akarod csalni a másikat, akkor normális, rendes, szexuálisan visszafogott emberrel kellene, nem pedig macsó, lyukról-lyukra ugráló alfahímekkel vagy nagy ribikkel.
Lol, "talán ha meg akarod csalni a másikat."
Talán ha meg akarod csalni a másikat, akkor szakítani kéne.
7.
Köszönöm a tanácsot, de nem értek egyet, nem fogom megfogadni, nem szeretnék szakítani.
Ez esetben gratulálok az életedhez.
És sajnálom a barátnőd vagy feleséged vagy tudom is én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!