Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval hogy. Rosszul teszem, hogyha nem olyannal fekszem le első alkalommal, akibe nagyon szerelmes vagyok?
Köszönöm a válaszaitokat!
Nem is az, hogy el vagyok késve, ezt egyáltalán nem gondolom, szimplán annyi, hogy borzasztóan hiányoznak az ilyen pillanatok. Az első csókom sem olyan sráccal volt, aki igazán tetszett, mármint fizikailag sem, és nem bántam meg igazából, viszont ez a srác nagyon vonz, és úgy érzem, hogy most már kész vagyok erre. Nyilván előtte egy picit jobban megismerném, pár találkozó és annak függvényében dönteném el, hogy lefekszem-e vele, de ha szimpatikus, akkor nagyon nehezen hagynám ki az alkalmat.
1. vagyok, az elönzőzős észrevétel jogos lehet, bár azt elutasítom, hogy ez attól függne, hogy szerelmes e belé.
Egyébként ezt sokan mondják, hogy más a szex, ha szerelmes vagy abba akivel csinálod, de nekem nem volt az, se fizikailag, se érzelmileg, konkrétan ugyan azzal a személlyel volt úgy hogy először nem voltam belé szerelmes, és később úgy hogy már igen, semmi pluszt nem adott hozzá, ami ne lett volna már ott előtte. Szóval erős a gyanúm, hogy ez a különbség amiről mindenki beszél a hozzáállásból adódik és nem konkrétan a szerelemmel jár együtt, vagy még azt tudom elképzelni, hogy valahogy máshogy személyfüggő. F/23 amúgy
Sokat gondolkodtam ezen a kérdésen. Én a másik oldalon vagyok.
Megismertem egy lányt, aki még nem volt senkivel, de nagyon szeretné olyannal akibe szerelmes. Úgy érzem több van köztünk mint fizikai vonzalom. Nem akarom sürgetni, nekem fontos hogy jó élmény legyen neki.
Sajnos tanácsot nem tudok adni, mert önző lenne.
Megértem őt is, téged is. Neked kell eldönteni, hogy megteszed vagy nem. A lényeg, hogy bárhogy is döntesz ne akard megbánni. Éld meg boldogan bárhogy döntesz is.
Egyik barátnőm egy olyan fiúval veszítette el,akit nem szeretett (bár együtt jártak). Most van egy rendes kapcsolata és a lehető legnagyobb bűntudata van,mert nem a szerelmének adta magát oda,hanem egy olyan srácnak aki semmit sem jelentett. Ez csak az ő esete,de amit ő érez azt senkinek nem kívánom...
Egyébként ez nem a "szív és ész" harca. Ez az ész harca a hormonokkal szemben. Nézd kérdező,én nem titkolom,hogy van bennem ellenszenv az ilyesfajta dolgokkal szemben,de úgy gondolom van mire alapoznom.
Én boldog párkapcsolatban élek és azon belül veszítettem el. Nincs annál szebb,jobb,kielégítőbb és intimebb érzés,mint mikor nem csak két test,de két lélek is egyesül.
Valamint nem értem mit vársz ettől az egész "légy ott"-tól. Itt nem hiszem,hogy lenne bármi gyengédség vagy romantika,mert a srác csak a testedet akarja,nem téged. Azt is mérlegeld,hogy az egy tárgyiasabb dolog lesz,elvégre csak egy "bacás" leszel neki. Persze ha ez neked elég mert annyira de annyira kívánod,akkor csináld. Csak jzsson eszedbe,hogy az ilyen légyottokon a fiúkat nem feltétlen érdekli mennyire vagy szűz vagy mennyire fáj e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!